mandag 2. juli 2012

Kvelds stemning.

 Hei på dere!

I dag hadde jeg fri siden jeg jobbet helg, da ble dagen begynnet til å være med mine små så det ble barnehagefri også kjempe kos! Ellers så fikk vi vært en del ute, mor har fått drivhus av far så dette gikk jo heeeeleeee ettermiddagen til og litt til! I bruksanvisning står det: beregn minst 30 MINUTTER på å montere drivhuset!!! Tok sin tid ja og nå som myggen kom for å bli så fant vi ut at vi skulle ta resten i morgen.

Mens jeg var ute måtte jeg bare ta bilde av disse, jeg synes de er så fine! Er det noen som kjenner til navnet på disse??Tenkte jeg skulle ta noen stemings bilder siden jeg nå i skrivende øyeblikk med beinda på bordet, nett fylt opp tekoppen og tent alle stearinlys!

***Kveldskos***Av en eller annen grunn så betyr dette "egget" (som jeg kaller det) veldig mye for meg. Jeg fikk det av min mann på julaften og det lå oppi den største orkideen jeg noen ganger har sett! Min favoritt blomst. Det er jo en julekule men her er den helårspynt! Og den er for fin til å henge på treet hehe.  

Nå tenker jeg å ønske dere alle en fin kveld! Håper på å kunne vise dere noen bilder av drivhuset så snart det er ferdig montert og så får dere bli med på innredningen =) ååå jeg gleder meg til å innrede det!! Nei nå må jeg ha meg en bloggrunde.

Vi blogges!

2 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se drivhuset, og egget var nydeligt :-)

  Klem fra Anita

  SvarSlett
 2. Gratulerer med drivhus,heldige deg!! :-)
  Blir spennende å se når det blir ferdig!!
  Finfin kveld til deg,klm ingrid l

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her