fredag 27. april 2012

Jeg vant jeg vant!!

 Jeg pleier ikke å vinne noe særlig MEN plutselig så er jeg heldig av til jeg også! Kjempe gøy! Jeg deltok på en av de mange give awayene til Camilla som har bloggen Villa Greve. Ønsker du å titte innom henne så klikk her=)

Gevinsten min er to ruller med knall tøff tapet som hel klart skal på veggen etterhvert som vi holder på å pusse opp. Jeg tenker at denne tapeten vil passe fint ved et ildsted eller noe i den dur men man vet jo aldri. hehe Tapeten passer jo i mange settinger.

Ellers så har jeg startet et nytt prosjekt som jeg ikke aner om jeg klarer å fullføre hehe SKUMMELT hehe Jeg strikker genser!! hehe skummelt ikke sant? Det nærmeste jeg har vært å strikke genser før er vell en gang for noen år ( mange år) siden jeg strikket jakke etter fantasi som jeg mener ikke ble noe særlig men min snille mor som hjalp gledelig til med både idéer og sying inn med glidelås sa den var kjempe fin. Men den var nok fin for første jakke da=)
 Genseren jeg strikker blir i bomull, Drops sitt nydelig Paris garn. Utrolig deilig! Fargene er hvit og jeansblå. Bilde og oppdateringer kommer. (kommer vell til å ringe min søster og mor ned for å få hjelp) hehe men jeg skal få det til hehe 

Ellers så har jeg nå hatt aftentur med min minste gutt i kveld, Cesar og med min venninne som har en jente vofs, Livia. Så måtte vi ha oss en liten tur innom noen felles venner som også har en jente vofs som heter Lady. Utrolig kjekt med flere venner som har hund altså og enda bedre når hundene går i sammen! 


Ha en super helg alle sammen!

Og tusen tusen takk for alle tilbakemeldingene jeg har fått! Utrolig kjekt!

Klem fra Yvonne.

3 kommentarer:

 1. Heldige du!! Gratulerer!! :-)
  God helg til deg,klm ingrid l

  SvarSlett
 2. Hurra for fin tapet :)

  Blir spennende med strikkeprosjektet da :)

  Fineste helgen til deg.
  Her er det skjerf, dyne og flu-be-gone, for jeg ligger rett ut, dessverre.

  klemmer

  SvarSlett
 3. Hei på deg :-)
  Heldige deg som har vunnet tapet da, blir gøy å se:-) Gleder meg til å se genseren ferdig også, det klarer du som er så flink :-)
  Ha en strålende helg :-)

  Klem fra anita

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her