onsdag 25. april 2012

Litt hverdags bling

 Når man er mamma så er det veldig lett å glemme seg selv litt og heller fokusere på ungene. Selvfølgelig er jo det ikke noe galt i det. Men jeg synes man må få bruke litt tid på en selv også!! VIKTIG! 
Nå når jeg var i Malmø så tenkte jeg første dagen at nå skal jeg jaggu bli litt ny. Det hele begynte vell egentlig torsdags kveld. Etter at jeg og min man hadde levert ungene så dro vi ned på senteret for å ordne noen små og store ting. Hadde noen ting som skulle byttes og jeg trengte noen nye sko. Alt ble fikset og alt som igjen sto var pakking og frem finning av danske og svenske penger. 

Videre fulgte bli ny tiden min fredagen i Malmø da vi "konene" dro på frokost, shopping og lunsj. Mens mennene dro på møte og lunsj for å snakke jobb. Og shopping det ble det. Jeg fikk handlet noen topper, genser og litt smykker. Ungene fikk også noe, klær og leker. 

Her ser du noen av smykkene jeg handlet. Perle øredobbene med en perle og armbondet kjøpte jeg hos Åhelens City. Mens de andre øredobbene ble kjøpt på MQ.
 Jeg bare elsker den nye stilen min som er lys og fin. Endelig føler jeg at jeg har funnet meg. Jeg tenker jo og at denne klesstilen jeg har slått meg med ro i nå passer godt til mine roller som mor og som kjæreste til min mann og som Yvonne, helsefagabeideren. Mye å tenke på ja hehe men jeg vil nå si at jeg liker å kle meg litt pent men det skal også være funksjonelt. Og så elsker jeg å stæsje meg litt opp når muligheten byr seg. 


Nå skal jeg slappe litt av med mine to syke små som har fått influensa, stakker. 
Jeg har funnet frem tekoppen min og strikketøyet=)


Ha en fin kveld til dere som titter innom!

Mange klemmer fra Yvonne.

8 kommentarer:

 1. hei hei ;)

  Så fine smykker du har kjøpt deg. Klart mammaene må unne seg noe fint ibland.

  Og så må du ha god bedring til dine barn. Kos deg med barna og strikketøyet.

  klemmer fra Margareth

  SvarSlett
 2. Hei!
  Takk for koselig kommentar inne hos meg:)
  Nydelig armbånd og flotte øredobber du har kjøpt deg. Håper ungene blir raskt friske.
  hilsen Frieblonder

  SvarSlett
 3. Kjempe flotte smykker :-) God bedring til gullguttene til tante <3

  Klem fra anita

  SvarSlett
 4. Hei!
  Gøy med no nytt!! Man må unne seg litt av og til- og fint var det også ;)

  God bedring til barna!

  Klem Anette

  SvarSlett
 5. Takk for spor hos meg :-) Hyggelig, alltid!! Ja vi koser oss. Og ja, tror jeg kommer til å bli skikkelig sånn tullete katteeier! Ha en fin uke. Mvh Signe& Murre

  SvarSlett
 6. Lekre smykker!

  Og du har selvfølgelig helt rett, det er viktig å huske på seg selv av og til også midt i småbarnstilværelsen. Hvordan skal man ellers ha noe å gi tilbake til barn og mann etterhvert? FLINK er du, som tar vare på deg selv også.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Hei
  Takk for at du stakk innom meg og la igjen noen ord. Jeg pleier alltid å tiitte innom gjestene, en grei måte å oppdage ny bloggere på! Har snurra litt inne hos deg og falt pladask for 17.mai dressen til Cesar!!!

  God bedring til de to små. Og god helg!
  Hilsen Fredrikstad

  SvarSlett
 8. Nydelige smykker yvonne.)
  God bedring til gullklumpene .).) Ses snart.)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her