torsdag 16. februar 2012

Minstens rom

 Jeg har skrevet før om at jeg har holdt på med minstens rom. men har liksom aldri hatt ork til å komme så veldig langt...
Nå begynner det å komme seg! Husker ikke helt hvor langt jeg var kommet sist snik titt men nå har jeg fått gardinene opp og litt mer leker og møbler. Dette bordet og stolen hadde papsen da han var liten gutt og han har også tegnet på det (sjarmerende synes jeg!) Teppet har jeg strikket til Leon da han var baby.

 Her skal den lyseblå sengen til Leon stå. Nå har jeg sotte puffen jeg lagde ferdig i går der for at det ikke skulle se så tomt ut hehe så over her er det en hvit lampe som skal henge over sengen. Når denne var ferdig og Theo så den i dag morges så spurte jeg han om han og ville ha en slik og det ville han så sa jeg at han kunne få veldig farge og da sa han JA! Beige vil jeg ha! og beige blir det =) Men først har jeg ett annet prosjekt for hendene som vi kan snakke med om en annen dag=) når jeg har kommet litt lengre. Har så mange idèer at jeg tror jeg må begynne å skrive de ned! hehe men det er jo gøy da!

Her ser dere spare børsen Leon fikk av storebror Theo til jul, slik at han også kan spare på pengene sine=) Den grønne esken har Leon små skatter som han er litt for liten til enda som små kinder egg figurer og duppedingser. Den blå bamsen fikk han av farmor og farfar da han var nyfødt <3 Så her dere.... her har jeg stoooore planer som jeg ikke vil røpe nå men jeg tror det vil bli veldig bra! eller så ser dere lekekassen til Leon der han har duplo oppi.

Etter hvert så jeg har holdt på i dag så smittet jo lysten og jeg begynte litt på Theo sitt rom og "mittrabatten" som jeg kaller loftstuen. Der ungene kan sitte seg ned å lese en bok eller spille et spill.

Ha en super dag/kveld videre! 
5 kommentarer:

 1. Heisann! :)
  Herlig barnerom. Ser ut som det blir skikkelig fint. :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Så fint det blir!!=) Gleder meg til å innrede guttas rom etterhvert selv!=)

  God helg=)

  SvarSlett
 4. Jeg elsket puffen din *ønske* :))

  SvarSlett
 5. Kjempe fint er det :-) Her kommer han til å kose seg så bare det. Du er kjempe flink med innredning og slik, og du er kjempe flink og kreativ :-)

  Klem fra anita

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her