fredag 27. januar 2012

Det hvite rommet

Her kommer noen bilder av mitt favoritt rom i huset. "Det hvite rommet".
Det er soverommet til meg og min kjære. Rommet har hvitt gulv, vegger og tak. Planen min var å innrede rommet med sink, hvit og sølv.  Jeg er ikke ferdig men planene er klare. hehe (dere vet hvordan det er) hehe 

Lykten jeg ikke ante hvor jeg skulle sette fikk seg en plass straks etter at jeg bare fikk tenkt meg en ekstra gang. New York oppbevarings boksene er blitt smykkeskrin. Disse er fra Perfect Home. Den store til smykker og armbånd og den lille til øredobber. ganske lekkert synes jeg =) De to små lyktene er fra black design kjøpt for noen år siden.

Knaggen her er fra spar kjøp. Fant den helt tilfeldig en gang jeg skulle inn for å kjøpe fyllmasse til disse bamsene jeg lagde. Den falt jeg for med en gang! Og bare 69kr! Kunne ikke bare gå forbi den liksom hehe.
Morgenkåpen passer jo faktisk inn også hehe den fikk jeg av min kjære til bursdagen min i 2010 da den ble feiret i Praha. Den er bare sååå god og varm!  

Nei nå får jeg vell tenke mer i de feslige baner. Min eldste gutt blir 6år i dag og dagen starter kl 1200 med barnebesøk etterfulgt av familiebesøk kl 1600. Så dette kan bli en spennende dag for både store og små etter som at mor og far var oppe til kl 0300 i natt å bakte hehe =) hva gjør man ikke for sine barn hehe=) 

Ha en strålende dag dere! 

Og takk for hver og en kommentar!

Klem fra Yvonne!

2 kommentarer:

 1. Ha en koselig feiring med 6 åring i hus :-)
  Kjempe flott pyntet på rommet.

  Klem fra Anita

  SvarSlett
 2. Hei høpp!!

  Takk for fine ord frå deg:)

  Gratulere med stor gutt,håper helgen var perfekt!!

  Nyt ny uke:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her