onsdag 7. desember 2011

Onsdags kos.

 I dag er bekkenet ikke med i det hele tatt, så da blir det til at jeg duller litt rundt i huset med mange kaffepauser på nettet for å lese blogger. Men siden vi aldri kom oss i barnehagen i dag så ble det litt konfekt-laging . Akkurat dette med sukkeret utenpå var det en her i blogglandia som tipset om i et innlegg. Så godt! så det må dere prøve!
 Vi måtte jo bruke konfekt formen også så den ikke blir et av de kjøpene hva-var-det-du-skulle-med-den?-kjøpene.
 Her har vi da altså dullingen. Noe jeg nok er flink til på mange måter, med guttene, med tiden, med maten, med huset. Ikke missforstå jeg er veldig flink å rote og. (men det sier vi ikke høyt)
 Jeg tenker kjelleren skal være litt mørk men koselig. Jeg har lyst på mange kubbe lys, gjerne på veggen. her ser dere noen julekuler fra Perfect Home. Den store lykten Cereza og de to som er make (selma) er også der i fra. Mens hjertefatet, kulene og varen er fra Caza interiør. Krone telysholderen er i fra Hilde Heimdal og konglen er en av de jeg fant ute forlenden dag =)
Synes det ble litt koselig jeg, så nå er det litt mer koselig der nede. Så nå skal jeg slappe av på sofaen med en god pute i ryggen til jeg skal begynne på middagen.

Ha en fin ettermiddag / kveld dere!

Klem Yvonne.

2 kommentarer:

 1. Nam dette så nydelig ut:)

  Koselig du har pyntet,mye fint!!

  Ha en fin helg!!Håper formen blir bedre:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Fantastisk, jeg får lyst å lage konfekt også :-) Skulle ønske jeg var like flink så deg med all pyntingen, kjempe flink og kreativ :-)

  Klem fra Anita

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her