søndag 8. mai 2011

Hage

Før helgen skrev jeg at jeg skulle bruke helgen i hagen og det gjorde jeg også..
Det ble litt graving, planting og grilling. Jeg elsker å jobbe ute i hagen dette er noe jeg har likt siden jeg var liten og det skjer lett og fort forandringer. I dag har jeg tatt noen bilder i hagen, i går så sprang blomstene ut i dette treet. ( er litt usikker om det er morelltre eller om det er kirsebærtre) er det noen som kjenner igjen dette treet??Nå blomstrer det i alle retninger:D:D

Jeg har snakket før om et prosjekt jeg holder på med og er kommer noen bilder som viser hvordan det var før jeg begynte jeg hadde ikke noen sånne veldig gode bilder av det men noen er bedre enn ingen hehe
FØR:
NÅ:

Her ser dere at jeg har hakket og gravd den del fant frem en mur i fronten der. Og jeg fant gamle stier og bed som var grodd igjen. så nå er det litt hakking og graving igjen som jeg forsetter med i morgen håper jeg:)

Her har jeg også laget ett lite med der jeg har laget en mur. De løkene som er oppi her de måtte nød omplantes i hu og hast og da kom dette lille bedet frem i tankene:)

Ellers i dag....Har jeg solt meg og jobbet litt i bedet her og flyttet litt på en hekk som stod litt merkelig til. Nå er det slapping off!!


Ha en strålende kveld!

5 kommentarer:

 1. Så flink du har vært,her kommer det nok til å bli fint under blomstringen:)

  Ha en fin ny uke:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Så flink du har vært da!! :)

  SvarSlett
 3. Nydelige blomster og flotte bilder:)
  Du har mye godt arbeid i hagen din:) :):)
  Klems

  SvarSlett
 4. For et nydelig tre, om du finner ut hvilket slag det håper jeg du sier ifra. Er noe slik jeg kunne tenker meg i hagen (som enda ikke er laget) forran huset.
  Ellers ble det jo så mye mere ryddig etter du hadde vært i gang. Så deilig, da kan du starte med blanke ark =)

  SvarSlett
 5. Hei igjen!!

  Takk for gode ord fra deg!!

  Ha en fin dag!!

  Klem Linda

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her