onsdag 11. mai 2011

Nok en dag i hagen

Ja da var det enda en dag ute i hagen. Jeg og ungene har tatt kveld mens mannen sitte ute å nyter hagens frodige vekst er i full gang. Frukt treer, tulipaner og perleblomster er i blomst.
I dag har vært en rolig dag med mye kos og lesing i hageblad som kom i posten i dag -glis-
jeg måtte pynte litt i vinduet på gamle fjøset som en gang har rommet 4-5 kuer i gang i tiden. Hadde det vært i dag hadde man nok blitt beskyldt for dyremishandling på grunn av lite plass.
Ellers så er det her vi sitter å koser oss i disse solfylte dagene:)

Her blomstrer pengeplomsten, det har minket litt på de de siste 2 årene vi har bodd her, men får passe på at de blir formert i hagen. De er fine til dekorasjoner inne utover høsten.
Så måtte jeg bare vise dette bildet det er da min største gutt Theo som har orden i verktøyet sitt her hehe han har sotte opp spadene slik vi settet våre hageredskaper opp etter muren når vi tar en pause eller når vi går inn for dagen og vi skal forsette dagen etterpå hehe jeg syntes det var så søtt at jeg måtte ta bilde av det!! hehe


Nå skal kvelden nytes og jeg skal hekle videre på Pamina vofsens nye jentepute! :)

Ha en super kveld! Og takk for alle gode tilbakemeldinger!! Jeg blir like glad hver gang jeg kommer inn å ser at jeg har fått noen har lagt igjen noen ord:)

2 kommentarer:

 1. Hei høpp!Q!

  Så koslig dere har det,tenker det er lunt og godt å sitte inni det teltet,koslig har du pyntet også:)
  Herlige gutten som har orden i sakene:)

  ha en fin helg!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. He he, den sandkassa var velorganisert ja. Alle kommentarer forsvant på mitt siste sy-innlegg i Blogger-krøllet, men jeg mener å ha observert en veldig hyggelig kommentar fra deg der. Tusen takk. Og om jeg husker feil.....ja da har jeg dumma meg ut...☺ Ha en fin helg!

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her