søndag 3. april 2011

Nye og gamle gleder.


Jeg tror vi er mange som er enige om at Maileg har mye fint! her en 06modell tror jeg har vist mr Kanin før... men nå har han fått kommet frem i lyset ja i vinduet imellom to <3 lilla <3 stearinlys. Jeg synes lilla passer til alle årstider jeg altså hehe.

I dag tenkte jeg at jeg skulle vise noen nye og gamle gleder og den beste er den eldste som kommer til slutt:) pynte kaninen er en relativt ny glede men både jeg og ungene synes den er enestående:) Og storebror har fått for seg at denne kaninen har faktisk vunnet dette egget han holder på. Når man ser hva Mr. kanin står på så kan det jo se ut som en seierspalle:) hehe


Min andre glede er denne "lekekassen" som er så hjemme laget som over hodemulig... kjempe grei lekekasse for babyleker denne kurven eller shipen eller hvordan det skrives hehe den har blitt brukt til mye forskjellig må jeg si... og det er bare fantasien som setter grenser.

Min største glede er denne fyren her. Min første kjærlighet <3 hehe. Han heter Honny og ble kjøpt av mine foreldre en av de første gangene jeg var i syden. Hvis ikke det var første. Men for å lage en lang historie kort så er han vell ca 22 år gammel. Han har vært med på mine alle sydenturer /flyturer i min barndom og han fungerte som pute på flyet. Så har bare gode minner med Honny :-) Jeg har vell alltid hatt en svakhet for kosedyr og det er vell også derfor mine gutter har så mange kosedyr at noen må være på loftet og INGEN kan kastes eller gies bort. hehe skulle nesten hatt et bamserom hehe så mange har jeg men kun en av mine skjønne små og store kosedyr har fått lov til å være med videre. (kan jo ikke fylle opp ungene sine rom med gamle bamser fra mammo :P hehe

Tusen takk for koselige kommentarer! Håper alle dere der ute har hatt en fin helg! Her har det gått i hagearbeid og litt innekos:)

Ha en fin søndag videre:)

3 kommentarer:

  1. For en herlig bamse,den har du nok hatt mange flotte stunder sammen med.

    SvarSlett
  2. Skjønning bamsen:) Takk for sist .)
    Veldig koselig å ha smykke party hos deg og mangen kjekke gjester også:) klems:)

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her