lørdag 5. februar 2011

Kort/ Tegning-holder

Som alle dere alle vet, unger elsker jo å tegne! og alle disse tegningene! Hva skal vi gjøre med de?? hørte en far i barnehagen som sa ja... enda mer tenneved! jeg har funnet ut at en tur på senteret for å kjøpe noen permer ikke er så dumt. det er jo minner i det!

I dag har storebroren i huset fått vært en tur hos farmor og der ble det tegnet litt:) Og da er det jo så kjekt når ungene utveksler tegninger til hverandre.. hehe jeg synes det er så søtt! så i dag tenkte jeg at nei kan ikke bare gjemme det vekk... så jeg lagde en rekke der han kan ta litt dill også måtte jeg henge opp et søtt busdagskort fra Maileg.


Så ble storebroren 5 år sist fredag og da fikk han en skjønn Maileg kanin (Oskar) han likte den veldig godt! og det at han har gulerot i lommen! hehe

Ha en fin kveld!

8 kommentarer:

 1. Ja, eg synst det er viktig å ta vare på nokre av alle teikningane. Eg har ein ringperm for kvar av ungane, som eg set inni. Viktig å skrive på dato, så ein kan følge med på utviklinga og!!

  SvarSlett
 2. Kjempeflott ,lurt med de permene og kort .tegning holder:)
  Mangen minmner i tegningene:) ha en flott helg videre.)

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar!

  Ha en riktig fin helg :)

  Klem Christine

  SvarSlett
 4. Heisann!!

  Dette var lurt,greit å henge det på barne rommet.Her i huset brukes også permer.Jeg har spart på tegningene til stedatteren min i permer,og tenkte hun skulle få de til konfirmasjonen sin om 2 år:)

  takk for gode ord fra deg,det varmer:)

  Ha en flott søndag!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 5. lur ide det med perm altså. Her ligger det i esker, men blir IKKE brukt til tennved. Er jo som du iser minner!! De tegner aldri slik igjen..
  herlig liten kanin!! Så skjønn!! Ha en flott søndag :)

  SvarSlett
 6. Hei igjen!!

  Ja kvelden i går var super.Godt å være litt sosial selv om en er høy gravid,og egentlig bare vil ligge på soffaen:)

  ha en fin søndag du også!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 7. Hei.
  Praktisk og flott oppbevaring av tegningene. Nå kan jo de nyeste tegningene henge fremme, så kan man sette de andre inn i permer etterhvert :)
  Ha en fin uke videre!

  SvarSlett
 8. Kjempefint ble det!! Jeg brenner IKKE teginger altså:-)
  klem♥

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her