torsdag 10. februar 2011

Litt av hvert i en travel uke...

I går hadde jeg bursdag:) og min fantastiske mann gjorde det han kunne for at jeg skulle ha en super dag! (noe han klarte!!)

Dagen begynte bra med frokost laget av min mann, så vasket han huset mens jeg ryddet soverommet vårt som jeg hadde endevent dagen før for å finne et belte rett før vi skulle til å løpe ut døren, selvfølgelig fant jeg ikke beltet men rotet fælt! Men soverommet trengte en skikkelig opprydning og det fikk det! deilig!

videre på dagen så lagde han middag med dessert og sjokoladekake (nei, ikke noe posesjokoladekake:)) også senere når minsten hadde endelig sovnet spiste vi to deilig kvelds han lagde til:) dette var virkelig en fin bursdag! Dagen før tok han meg med på shopping:) så masse nye klær i kleskapet:D:D


Av mine foreldre fikk jeg dette flotte brettet, jeg bare falt pladask for dette! så derfor måtte jeg vise det :) hehe sammen med dette fikk jeg en fin litt kremfarget duk til spisebordet, noe jeg ønsket meg og lyseblå servitetter. fikk litt vår følelse da ja!

Sitteunderlag---->
Når jeg i disse travle dagene skal kåble av på kvelden har jeg strikket litt og tenker litt på julegaver ja:) hehe røper ikke hvem dette er tenkt til:)

Men jeg har ihvertfall drevet med litt Tv-strikking og fort ble det ett sitteunderlag det er dobbelt og jeg vil mene at dette skal varme godt!

Og så var det litt søtt med denne blonden jeg heklet på synes jeg:) hvit og svart kan fort bli fint det også:)Til dere har på bloggen ha en fin dag videre og en fin kveld:) tusen tusen takk for fine kommentarer! Alltid like kjekt å lese de!

4 kommentarer:

 1. wow, for en snill mann du har da. Og gratulerer så masse med dagen i går.
  Kos deg resten av helgen.
  Klæmmer Susanne

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen:o)
  Det hørtes ut som en kjempe koselig dag.
  Sjokoladekaken til mannen din så super god ut.
  God helg:o)

  SvarSlett
 3. Hei høpp!!

  Gratulere med dagen i går,og morsdag i dag.Så mye fint du har fått!!Og snill amnn som vartet deg opp:)

  Herlig sitte underlag så varmet og godt ut...

  ha en fin søndag..

  klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Du har en sååå skjønn mann.) ;) flott du hadde en fantastisk flott dag :) Fint sitte underlag.) klem .)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her