søndag 20. februar 2011

Godsaker til barnekjøkkenet!

Etter at jeg heklet fluesoppene fikk jeg lyst til å lage noe mer til barnekjøkkenet... så...Jeg googlet Hekelt mat hehe ja jeg begynner å gå tom for idéer hehe men så kom jeg på at jeg har ikke noe sånn særlig "mat-farger" hehe så jeg tenkte det hadde vært fint med en kringle med en sløyfe i helgende på kjøkkenet til ungene.. så hvorfor ikke en fin og rolig farge som lyseblå:) og vips :



Først lå jeg den på ett fat på kjøkkenet til minikokken og da fikk Paminaen øye på denne saftige kringlen og fant ut at den måtte hun smake på... i etterkant tror nok hun har prøvd å få bort løyfen men den den er festet med en sikkerhetsnål. hehe tidi hund


Mens jeg heklet kringlen fikk jeg enda mer dilla! og det ble ett kakestykke...


Etter kakestykket så ble det litt sånn...eh.. hva i alle dager gjør jeg nå da!!!?? så da ble det en liten rosa karamell ... tenkt å lage noen karameller til i andre farger. så får jeg se om jeg klarer å finne en inspirasjon til neste prosjekt. I mellomtiden er det vell å male litt her og der i huset... jeg har sagt i ukevis nå at jeg skal male en vegg... det må skje snart!

Ha en fin ny uke!! måtte våren komme ;-)

5 kommentarer:

  1. Fine kaker!

    Du har forresten vunnet en trøstepremie i min GiBort. Send meg adressen din på gurogronn@gmail.com så får du en liten overraskelse i posten : D

    SvarSlett
  2. Ååå så nydelig:)
    Jeg er på leting etter kjøkkenleketing, syns det er så stygt med plastikk..men heklet var jo nydelig:)

    Ha en flott uke:)

    Klem Lise

    SvarSlett
  3. Heisann!!

    herlige ting du har heklet,søte farger!!

    Takk for gode ord og lykkønskninger.Er hjemme og alt er bra nå:)

    Ha en fin ny uke!!!

    Klem Linda:)

    SvarSlett
  4. Stilig :) kos deg vider med hekling og maling:)

    SvarSlett
  5. Så fint! Skulle ønske eg kunne å hekle:)
    Rammene du spurte om er bruktfunn. Opprinneleg var dei i gull, men eg spraya dei med sølvspray:)Tusen takk for kosleg helsing hos meg:)
    Ha ein fin kveld!
    Klem:)

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her