torsdag 24. februar 2011

Bursdags selskap for Elvis kanin og gjengen

I dag er det bursdags selskap for kosedyrene og Maileg kaninene det har nemlig kommet en ny kanin i familien... og den er da lillebror sin og han har funnet ut at ørene kan brukes som smokk. men storebror får låne den av og til og han har bestemt at hans kanin er pappa og lillebrors er ungen siden den er ørlite mindre.
Storebror syntes det var stor stas når mammaen fikk seg en pynte påskekanin som lignet på deres hehe:) Maileg det også:)

Denne pappa kanin har fått navnet Elvis, lurer på hva lillebror ville kaldt sin:) <3


Ellers har det blitt noen nye karameller og enda ett kakestykke (er mer fornøyd med dette kakestykket enn det første) og en liten muffins:)Litt festmat rett og slett:)Ellers så har det vært maling som har stått på planen min i det siste og siste strøk ble tatt i natt hehe så har jeg litt mer å male (ble lei fargen her for noen uker siden) hehe så måtte ha meg en pause fra gullsand hehe

Og her kokes det karameller og fluesoppMen nå snart er det vell tid for å få minsten til å ta seg en liten lur og jeg må vaske det kommende gutterommet:) kommer masse fine bilder av det når det er ferdig:)

6 kommentarer:

 1. Hei :-)
  Hvis du vil ha noen tips til mer heklet-leke-mat , så ta en titt i bloggen min , jeg har nettopp heklet lekemat til minstejenten her :-)

  SvarSlett
 2. Bare ett lite tips :


  Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
  Ny sjangse - Hver måned
  ALLE som har link til Barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
  Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
  eller på Facebook

  Vil du være med ?

  SvarSlett
 3. Hei :-)
  Så fint du ville være med :-)
  Men linken skal helst være til nettbutikken

  http://www.barneboden.no/

  Nå er det link til bloggen :-)

  SvarSlett
 4. Søte mailegs! :-) Ha en super kveld! Klem

  SvarSlett
 5. Det var jammen harepuser her og gitt :-) Så morsomt med kakene du hekler til barna! Kan tenke meg de er morsomme å hekle, - og leke med.

  SvarSlett
 6. Så utrolig skjønn Elvis er, jeg tror nesten jeg ønsker meg en sli selv :-)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her