tirsdag 18. januar 2011

innekos

God kveld! i dag har jeg og ungene og den ene vofsen vår vært på tur rundt om... deilig med frisk luft! Det var både fin sol og høljeregn ute i dag! men men kjekt å gå litt rundt å se på alle de nye husene som har kommet opp mens det har vært snø og is! Og han eldste gutten oppdaget en gammel traktor som lignet ganske så mye på gråtass! veldig sjarmerende! tenkte på å ta med meg kameraet ut men så tenkte jeg neee. angret jo etterhvert da.. hehe


Når jeg kom inn kjente jeg at jeg hadde fått litt frost i meg og da er ingenting bedre enn å tenne noen lys og finne seg en kopp med te:) og da i dag var valget enkelt yellow label med melk i. min far er glad i det så jeg er vokst opp med det på ettermiddagen:)nå skal jeg slappe av med mitt lille hekleprosjekt mens det er barnetv på, og snart er det tid for en ny porsjon havregrynsgrøt til storebroren:)

Ha en flott kveld! takk for alle fine kommentarer

4 kommentarer:

 1. Høres ut som en koselig dag!! Ha en god kveld! Klem

  SvarSlett
 2. Det er godt å komme inn og få seg noe varmt når man har vært ute i kulden :) Men deilig med frisk luft da. Så fint krus du har!

  SvarSlett
 3. Heisan du.
  Bruker det ikke å være slik da, at man ikke har kameraet med når man virkelig skulle hatt det med. Men men, koselige bilder fra deg alikevel. Kos deg med tid for hjem i kveld, det skal jeg også, samtidig som jeg tar opp jordmødrene på nrk. Må liksom ha det også med meg nå som det nærmer seg.
  Klæmmer Susanne

  SvarSlett
 4. ja, er ikke feil med god motivasjon :D
  Har funnet meg en båt jeg vil ha og nå :P
  hehe, så den og er veldig motivasjon!

  Ja, tiden går fort! Store herlige gutten :D

  Du får ta deg enda en tur, og ta med kameraet :D hehe.. så flink du er, hekler og strikker!!
  Helt imponert ;)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her