torsdag 20. januar 2011

Velse Olemann ble til...

Jeg var litt tom for inspirasjon en stund... derfor ble det laget en del ting som jeg hadde laget før som enda en bord brikke til lekekjøkkenet:) og halsene men så var jeg inne på Bad monkey og fikk litt inspirasjon der... begynte rolig med beina og tenkte litt sånn nei dette får ikke jeg til hehe og ante vell egentlig ikke hva jeg lagde... om det skulle bli en mann eller om det skulle bli et dyr så jeg planla litt etter hvert så den ble til hehe


det gøye med en slik hjemmelagd liten gutt er at man kan lage litt assessorice til og denne gangen ble det en rød sløyfe som det går an å ta av. artig! Jeg må si det var veldig gøy å lage denne! så nå holder jeg på med nr 2:) hehe og den blir til etterhvert men er ganske så sikker på at det blir en gutt eller bamsemann som jeg kalte den først men den døpes Olemann:) heheså får vi se hva denne dagen bringer... lurer på om jeg skal gå meg en tur i dag og... litt deilig med frisk luft!

Ha en super dag!

3 kommentarer:

 1. Hei, kosleig at du stakk innom bloggen min.
  Hekling er noe jeg nettopp har lært meg, det går litt ut over strikkingen, men det gjør ikke noe, når det er såå mye flott å hekle :)
  En sånn Ole-mann burde alle barn ha (og voksne)
  god,myk og helt sikkert veldig snill og grei å ha med å gjøre ;)
  Har planer om å hekle barnerangler og myke og koselige babyleker, man vet aldri når storken lander,så da er det greit å ha noe liggende. :)

  SvarSlett
 2. Hei, takk for koselig kommentar på bloggen min :) Kjekt å finne veien tilbake til deg!
  Du lager mye fint :)
  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 3. fin blogg du har, var kjekt å se alt d flotte du lager :) ha en flott søndag.

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her