lørdag 18. desember 2010

Mummitrollet :DI går kjøpte jeg endelig vatt! Og det måtte toposer til! hehe mummitrollet ble litt i største laget hehe men jeg tror det vil bli gøy:) det første storebroren sa i dag var "hva var det for noe? mummitrollet!!! en kjempe fin mummitroll!!" hehe så tror den slo ann! Kjekt å kunne glede små tassene litt før julaften også:) I går hadde vi litt av en shopping runde og fikk handlet litt julebukk snop og julesokkfyll, ikke minst har vi planlagt å lage noen kurver til naboene siden vi kun har 3 naboer så kan vi gjøre det. så vi fylte korgene med julegodt, julekuler og litt glitter og en rødvin:)
Så får vi se hva resten av helgen bringer:) Vi har ihvertfall nokk å gjøre på:) garnkurven min er fylt opp med nye farger og jeg har kjøpt ny knagg til storebrors rom og noen bokstaver som skal få komme på veggen. og ute er det masse snø som det skal akes i:)

Dere andre må ha en fin og kreativ julehelg! Og tusen takk for alle kommentatrer det er virkelig kjekt å få kommentarer og tilbakemeldinger:D

8 kommentarer:

 1. Så gøyt at du stakk innom. Skal si du er flink til å hekle. Mummi du. God helg

  SvarSlett
 2. Nei har du sett! For ett nydelig mumitroll. Nå er ungene blitt store her i huset, men mumitrollet var populær i mange år her, så den hadde nok blitt kjærkommen her også for noen år siden. Gøy å kunne lage noe barna også setter pris på:)

  Ha en fortsatt fin førjulstid!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 3. Takk for julehilsen hos meg. Så fin mummi du har lagd :) Datteren min (som er blitt 18 år) likte også mummi. Hun hadde mummi-hus, bøker o.l. Spennende fortellinger er det jo.
  Kan tenke meg det er noen forventningsfulle barn hos deg nå :) Tenk - bare 2 dager igjen :D

  SvarSlett
 4. For et herlig Mummitroll,du har laget.Ha en fortsatt flott romjul.

  SvarSlett
 5. WOW - så kult å hekle et så stort Mummitroll! Kjempestilig :) Og tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Ønsker deg en flott torsdagskveld videre :)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her