tirsdag 14. desember 2010

Babyteppe til minsten =)

Jeg har hatt sånn problemer med å laste opp bilder så spurte jeg min samboer om råd og han sa jeg skulle prøve å publisere bildene selvom det bare kom masse koder opp og det funket! hehe jeg som har hatt dette problemet en stund hehe

Ihvertfall har jeg da blitt ferdig med lappeteppet jeg har holdt på med til minsten :) og nå er jeg da altså arbeidsløs på hobbyfronten:P

Jeg strikket lappeneog lagde ett slags mønster med lappene jeg synes det ble tøft jeg hehe


Jeg tok å heklet lappene sammen på kryss og tvers og det synes jeg ble ganske stilig selv på vrangen.Når jeg hadde heklet på kryss og tvers så fant jeg frem den skarpe blåfargen og heklet en tykk kant rundt.
Ellers har jeg holdt på med husvask i dag siden vi får besøk i morgen, min søster og min niese (som er like gammel som meg) og vi har kost oss med restene av våre litt spesielle lussekatter hehe hadde ikke rosiner i hus i går så jeg tok sjokolade de lassekattene i stedet. Men hellstrøm sier jo at vi skal lage noen nye tradisjoner i matveien og hehe Ha en fin tirsdags kveld!

7 kommentarer:

 1. Så fint det bel og strikke lappene slik,,,,med en midtkant.
  Istedet for bare rett fram og tilbake,,,,,
  Ha en fin førjulstid.
  Anne

  SvarSlett
 2. Heisann!!Takk for supre kommentarer fra deg inne hos meg!!Min mor hadde også en slik vogn,hun ble helt vill når hun så den:)Nydelig teppe du har laget,sikkert varmt og godt..ha en fin førjulstid!!Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Så FLOTT teppe du har laget! Og jeg synes baksten høres vel så god ut med sjokoladebiter i =)

  SvarSlett
 4. Kjempefint babyteppe,du har strikket

  SvarSlett
 5. Kjempeflott teppe! Ønskjer deg ei fin adventstid.

  SvarSlett
 6. Nydelig teppe yvonne:)
  flotte farger :)
  Ha en flott kveld videre:)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her