torsdag 30. desember 2010

Heklerier i ferien :-)

Her har jeg heklet litt til minstemannen inni den minste er har jeg puttet den lille oppbevarings boksen som ellers er å finne inni ett kinderegg. Men jeg tok litt ris inni slik at når lille putte rister på den så lager den lyd.
Storebroren syntes disse tre terningene var svært så flotte og han som har nå begynt å bytte tema på rommet til mer gutteblått syntes det hadde vært fint på rommet hans... så i den store og langsomme forvandlingen på rommet hans så passe de fint inn som dekrasjon og snart er hans tre ferdige:) har en igjen å hekle hans blir nesten make da... og når storebror ikke vil ha de lengre får arvegodset gå til den lille:)

Ellers har vi hatt en fin jul og nå er influensaen invadert hjemmet vårt... men nyttårs aften kommer alikevel i morgen og det blir pinnekjøtt her i huset men middagsgjestene måtte vi avlyse med i år.... bedre lykke neste år! her i hus blir det sitronfromasj etter pinnekjøttet så det blir en enkel men god dessert...! vi skal no uansett få det koslig både med og uten lommetøreker, hosting og harking:) hehe

Dere andre må ha en fin nyttårs aften!

4 kommentarer:

 1. Disse ble kjempe fine,og nydelige farger!!Takk for gode ord fra deg inne hos meg..Ha et riktig godt nytt år til deg og dine klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Uff, så kjedelig med influensa. Virker som det er utrolig mange som har det for tiden, jeg håper bare jeg slepper unna...Artige terninger du har laget!

  SvarSlett
 3. Flotte terninger!
  Jeg takker for et hyggelig bloggvennskap med alle besøk, koselige kommentarer,
  og for all inspirasjon jeg har fått,
  i året som nesten er gått.
  Jeg ønsker deg et vidundelig
  godt nytt år og god bedring!

  Klem fra Gry : )

  SvarSlett
 4. Å så flotte disse var!!! Lurt!!! Takk for koselige kommentarer hos meg, alltid like koselig!! Godt nytt år! Klemmer fra Elin

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her