torsdag 18. november 2010

Oppvarming til helgen...


I dag har vi bare kost oss... først perlet vi litt figurer som vi kan henge på pynt i lykketreet eller i juletreet jeg har tenkt å grave opp i helgen og plante i en stor potte jeg har og pynte det utendørs med litt lys og stæsj hehe litt gøy for guttebassen:-)

Ellers i dag har jeg fått vasket huset med han store Tassen på slep så det ble flotte pote merker på gulvet hehe


Vofsene har også kost seg masse! De har lekt og lekt :-)
Og min eldste gutt klager over at de bråker eheh og jeg måtte da spørre han ja, men når du leker... bråker du ikke litt da? heeh svaret var selvfølgelig nei, jeg bare leker jeg da... heheJeg synes det er litt deilig å ha litt liv i huset jeg...
Og mer liv blir det i morgen når min mor og far kommer på besøk:-) gleder meg masse til det! Da blir det fredagslunsj på oss alle:)

Ha en strålende kveld!

4 kommentarer:

 1. Så koselig da:)

  Ser ut som de firbente har det gøy ja;)

  Ha en fin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 2. Hei, og tusen takk for hyggelig kommentar hos meg :) De perlene kjenner jeg igjen ja, barna mine likte veldig godt å perle når de var små. Så at du etterlyste tips til juleverksted. Hva med å klippe ut snøkrystaller i silkepapir? Lage marsipanfigurer. Plastilina (eller hva det nå heter, sånn leire-greier). Tegne julekort. Du kan ta en titt på panduro.no, de har litt inspirasjon, men kanskje ikke så mye for de minste.
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 3. Takk, takk Yvonne! Ha en fortsatt fin uke. Albertine...

  SvarSlett
 4. Koselige bilder du viser. Hærlig med litt liv i huset :)
  Og ja, vi ha med reinskinn vi skal sitte på i helgen, så vi ikke blir kalde på stumpen :)
  KLæmmer Susanne

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her