onsdag 17. november 2010

Juleverksted inspirasjon.

Nå som det snart er desember er det tid for juleverksted... og i år tenkte jeg å invitere mine venninner med deres barn på juleverksted med baking og julepynt laging:) Tanken min er å ha det i midten av desember da.. men tenkte det kanskje var litt lurt å planlegge litt..

Minste barnet er 3 år... så går det opp over. Tenkte å lage noen lyslykter av gamle syltetøy glass, eggehvite og sukker som jeg så på en blogg.

Men trenger noen tips fra dere fantastiske kreative damer :-D Legg gjerne igjen noen linker hvis dere har ett innlegg om noe julepyntlaging.

Har tenkt på å lage noen nisser så har noen kuler til hode med fjes på da:) Så har jeg samlet litt rødt silkepapir... og litt sånt... har sikkert mer rundt i huset hvis det er noen som har tips så blir alle tips tatt veldig godt i mot!!

Føler jeg henger litt etter på hobbyfronten min... dagene blir for korte.... men får gjort litt inni mellom når tiden er der... men det er alltid noe å gjøre føles det... :)

Dere får ha en strålende dag! Her på vestlandet skinner solen som bare det:)

4 kommentarer:

 1. Heisann!!!takk for at du ville være med på min give away,lykke til!!!Kjempe koslig at du vil følge bloggen min,og håper du trives..ha en fin dag!!Skal titte på bloggen din i kveld når jeg har litt mer tid:)Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Bordet er york fra Bohus så vist ditt er det så er det samme slag vi har. Jeg er kjempefornøyd med, synes det er så fint.

  Ang julepynt så må jeg melde pass. Jeg lager et eller annet jeg også men det blir som regel på "gefylen" hehe!
  Lykke til og ha en fin kveld.
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Juleverksted er koselig. Min erfaring er at ungene forholdsvis fort går lei, men det er jo uansett koselig for mammaene:)

  SvarSlett
 4. Hellu og takk for superkoselih\g kommentar(er):)
  Ja juleverksted er såååå kos. -hva med å lage konfekt og pynte norgesglass som konfekten(marsipan, sjokolade, nøtter ja osv osv) kan være oppi. Male på porselen som du brenner i ovnen? Julekort pleier å være poppis:)

  Klemmer

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her