torsdag 30. september 2010

Julekalender forberedelsen =)

Midtstill

Da har jeg funnet ut at en av julekalender tingene skal være votter... så nå hekler/strikker jeg votter her er det bare tommelen som mangler... bråtet på den andre er allerede ferdig strikket så der kan jeg begynne å hekle så snart jeg har fått kjøpt ett nøste til av dette garnet hehe.

I mellomtiden må jeg finne på noe annet... Og takk for mange gode julekalender idéer :D sist jul kjøpte jeg poser med dyr, verktøy og duplo som jeg delte opp sånn som noen av dere fåreslå og det er jo kjempe lurt! kommer nok til å kjøpe noe lego i år... kanskje Jeg lager noen juletøfler... (har funnet oppskrift) men må få kjøpt sånn antiskli til å ha under tøflene... noen som vet hvor jeg kan få tak i antiskli??
Og tengesaker blir det nok litt av også:D

Ellers så går no dagene:) Det har virkelig vært noen deilige solfylte dager her nå! Synd at i morgen er den siste dagen med sol... da kommer regnet.
I dag har vi kost oss med skillingsboller og sjokoladeboller... som er boller jeg har erstattet kanel, sukker og smør med kokesjokolade:) Min samboer spurte om ikke jeg kunne lage sjokoladeboller i helgen også. hehe kan jo være kos med boller og kakao når regnet kommer:)

Dere må ha en fin kveld! så blogges vi :-)

2 kommentarer:

 1. Jeg er ganske heldig med julekalenderen, svigermor ordner den :-)
  Tror jeg skal bake litt sjokoladeboller i helga jeg også, det hørtes godt ut.

  SvarSlett
 2. Hei,,,,jammen er du flink som er så tidlig ute.
  Mine barn er s¨store,,,,og har flyttet ut, så her i huset er det ikke advendskalender lenger.
  Men jeg kjøpte mange ganger ei bok eller en cd,,,og så laget jeg en lapp på hver bokstav i tittelen,,,, og la en bokstav i hver luke,,,,så når alle dagene var åpnet måtte de løse rebusen for å finne titlen og få gaven.
  Om ikke tittelen gikk opp i 24 var det sm ting og gjerne noe spiselig de dagene.
  Et puslespill er også ok å dele opp.
  Lykke til.
  Anne

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her