lørdag 1. februar 2014

Pastell og glade farger!

Det har blitt et strikkord for de siste dagene. Selv om vi (jeg og min kjære (faktisk) hehe) er veldig opptatt av varme og koselig atmosfære i huset så har vi mye hvit av møbler. Noe vi egentlig kunne tenkt oss å endre på. Men så var det meg da, vingle Petter. Jeg elsker pastell. Kunne tenkt meg ja å ha huset i et slags hyttepreg der det bare var skikkelig hjemmekoselig! Mens kjøkkenet var et sukkertøy! 

Og det ser jo ut her som at jeg og min eldste gutt er enig når du ser nedenfor hvilke farger han ønsket på vottene sine når jeg spurte han. Han fikk en stor pose med restegarn i fanget og fikk velge fritt. Likte resultatet! 
Nå er det te tid og jeg strikker skappel i str 1 år. Men synes den ser stor ut og jeg tviler på at jeg har nok puddel garn. Den var vist ikke så drygt. 
Mens jeg strikker så legger jeg planer for "hvordan løse situasjonen på kjøkkenet" enkelt og greit første post blir å kvitte seg med alt en ikke trenger! Ting i pastell har jeg litt av rundt om så det skal ikke være et problem. Noen som har tips? Så tar jeg gledelig i mot. Ikke det jeg har mange jeg henter inspirasjon av om dagen men alltid jeg med tips! Gliiiis. 

Ha en fin lørdag!!

3 kommentarer:

 1. Trenger ikke så mange detaljer for å endre et rom. På kjøkkenet kan du dra inn pasteller på kjøkkenhåndklær,grytekluter,oppbevaringsbokser.. har du ei åpen hylle kan du sette fram greengate service f.eks. litt blomstet.. sittegruppen kan jo ha en duk og noen puter.. noen forslag jeg kommer på.. og selvsagt trenger du ikke alt ;-)
  Kjekt å forandre innimellom :-)
  Ha en fin lørdag♥
  KlemCharlotte

  SvarSlett
 2. Hei Yvonne

  Ja, ble ganske så bra den sengegavelen. Det er noe med mestringsfølelsene når man har laget det selv. Lykke til med dine prosjekt!!

  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 3. Den tekoppen har jeg også - elsk!

  Happy lillelørdag♥

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her