torsdag 6. februar 2014

Litt god stemning

Litt stemings bilder her i dag. Jeg har tenkt og tenkt og drøftet myyyye. For ja jeg er en vinglepetter når det gjelder interiør stil. Hva er oss? tenkte jeg til slutt. Kom vell frem til at vi begge er veldig cottage/ ute på landet stil. Men jeg er litt slik og at jeg liker det lille ekstra også. Altså en liten blanding. Tenkte med meg selv til slutt at jeg kunne konkludere det med at min /vår stil kan vell kalles glam & cottage hehe men tror jeg skal klare å få litt mer av det inn i huset ved enkle grep og med å ha lyse møbler så kan man jo gjøre en del med det lille og ting man har.
Som å "stille ut" kaffeserviset.
Høygaffelen som jeg fant ute i den overgrodde delen av hagen i fjor. Sammen med noen kuler jeg kjøpte for mange mange år siden så fungerte det fint med den skjønne servietten min eldste har brodert.
Så kommer litt artige ting her. Hvorfor ikke bruke det man har. Denne Jack daniels boksen hadde min mann med seg fra sitt ungkarsliv den rommer nå sugerør. Sommerfuglen er en magnet, glassene er arvet fra mine foreldre og masken fra jenterur i Praha. 

Etter å ha dandert i skapet fikk jeg så mange ideer og lyst til å fikse og styre! 

Ønsker alle en super kveld! Nå er jeg klar for herlige hjem!! Weeeee

1 kommentar:

  1. Utroligt stiligt :-)
    Du kan dette med interiør du :-)
    Klem fra anita

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her