torsdag 28. februar 2013

Minstens barnerom

Minstens barnerom  har vært mye flyttet rundt på grunn av at vi har synes det har vært vanskelig å finne en god løsning men nå har de begge fått både en god løsning  og et fint rom med god plass. 
Minsten har fått rom i hoved etasjen slik at han kan gå inn og ut av rommet sitt slik han ønsker. Det ble det "hvite rommet" som jeg kaller det. Så har jeg logge til små blå detaljer.
 Her ser du at jeg har valgt å bruke storebrors gamle seng bare kappet av litt på beina slik at det ble en lav seng. Jeg er blitt veldig stor fan av gjenbruk. Så det lille bordet og stolen er fra når min man var liten gutt og kommer fra Ikea.
 Puffene har jeg strikket selv og er veldig ofte i bruk når lille Leon får besøk av hundene på rommet.
 Gutten er stor fan av lego og duplo så plakaten måtte opp! Hjertene som henger på veggen er laget av min søster med Hardanger blonde trykk.  Den store puffen er i fra Bohus og er lik sofaen vår og den fungerer greit som en plass der vi kan sitte å lese med guttene eller ta inn i stuen om det skulle bli mange på besøk. Den fungerer også som oppbevaringsplass. 
 Så har vi valgt en litt uoriginal lampe. Jeg elsker jo alt som er uoriginalt. Her har vi faktisk brukt en julestjerne som tak lampe. Denne bruker Leon som nattlys og han liker den veldig godt! Hver kveld han legger seg til å sove så ligger han å ser opp på lampen som er plassert over sengen hans. 

Ellers så har han to lampetter en over sengen og en over den store puffen som og er i fra Bohus. Ettersom at dette er et veldig lyst rom og han har det rommet der det kommer mye sol inn så trenger han ikke så mye belysning enn det vi har valgt å bruke.
Med det ønsker jeg dere en fin fredag og en riktig god helg!

Klem fra Yvonne.

2 kommentarer:

  1. Koselig rom, ha en fin helg med dine =)

    SvarSlett
  2. Så koselig rom! Likte idéen med julestjerne som taklys på barnerom! Blir nok en lun og koselig stemning! :)
    -Mari

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her