torsdag 5. juli 2012

Nytt prosjekt!

Hei på dere!! 

Jeg har vært litt stille i det siste. Har hatt litt mange baller i luften med jobb, planting, bygging av drivhus med min kjære og familie liv. Ja noen ganger kunne jeg virkelig ha likt å hatt en tjeneste der man kunne bestille noen ekstra timer som vi bare kunne legge til de andre 24 vi har hehe. Kjenner deg igjen kanskje? 

Nå for tiden har jeg jo selvfølgelig fått litt tid til min kreativiteter. Har gått en del i hundegensere. Men nå fant jeg ut at det var på tide å bruke litt restegarn! For en stund tilbake fikk jeg noen poser med stoff og garn av min snille, snille søster. Der i blant lå det to lapper (hun har lappedilla) .

Mens jeg har fundert leeenge på hva jeg skulle finne på med disse lappene så begynte jeg å tenke at jeg skulle lage meg et teppe. Uten å tenke mer over dette teppet så begynte jeg på en pute. Nå kan dere se det jeg plutselig så. Kantene har vridd seg og det likte jeg! Så det blir et teppe av restegarn! Kjempe gøy!

Så nå blir det litt til hekling så er det rett i seng så får jeg jo ta det med meg på jobb i morgen så jeg har noe kjekt å hendene=) Ha en super fin kveld videre!!


Klem fra Yvonne.

2 kommentarer:

 1. så flink du er =))

  Ha en fin morgendag:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Du er super flink :-)
  Kos deg med heklingen.

  Stor klem fra anita

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her