torsdag 14. juni 2012

Litt hage

 God formiddag!

Noe av det beste med tomten vår er det at vi har laget den slik at vi har noen litt mer avlukket steder enn andre. Noen "oi-var-det-hage-her-og " steder ned denne veien kommer det som jeg holder på å forme. Litt etter litt. Dette er en liten snik titt.
 

 Litt artige detaljer her. Noen idéer fikk jeg i Tyrkia faktisk . Noen Idéer får jeg etterhvert så jeg jobber, noen fra tv, blad, BARNETV!!!??? og blogger hehe 

Jeg synes hage er utrolig gøy og det er ikke begrensinger for hva man kan gjøre og finne på. Det krever bare litt eller mye tid og noe penger og arbeidslyst. Men det viktigste er å se på det som hobby og gøy, ikke som en jobb.
 Dette skjønne parret kjøpte jeg hos casa interiør og de passer godt inn her. (det skal bli litt tykkere med planter er ikke i nærheten av ferdig ennå)
 Under her ser dere et bilde fra kjøkkenhagen, Potetene de spirer og vokser! veldig gøy!!

Arkeleine de blomstrer så fint! Av en eller annen grunn har de funnet ut at de skulle vokse opp på grus plassen?? Men pene er de!

Har egentlig mye mer å vise dere her i fra men det kommer flere bilder etterhvert. Denne hagen har blitt litt overgrodd i ugress mens jeg haar vært borte så må ta noen skippertak her hehe.

Ha en strålende dag dere!!

Vi blogges!

2 kommentarer:

 1. Hagen deres ser vidunderlig ut...

  Fin torsdag!
  I dag skal jeg ta med mannen min på Rent, musikalen! Gleder meg masse. Datenight er så kos!

  klem

  SvarSlett
 2. For en sjarmerende hage med flotte detaljer. Er selv i gang med hagearbeid. Fikk en flott hage med da vi kjøpte huset, bare synd det ikke fulgte med grønne hender... Men kanskje det kommer etterhvert. Kjekt å se hvordan andre har det iallefall -få samle masse inspirasjon! Nyt den i sommer!

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her