torsdag 5. april 2012

Over lykkelig!!!

 Så kom påske haren til meg også!! Og i mitt påske egg i år fant jeg nemlig et mini oliven tre! hehe  For å gjøre forklaringen litt bedre så har vi vært hos mamsen og papsen på middag i dag og når vi var på vei ut dit så sa min mann skal vi gå innom plantasjen og kjøpe en blomst til din mor?? Hvorfor ikke tenkte jeg  for vi damer elsker jo å få en fin blomst i ny og ne=) Mens vi gikk der inne og hadde funnet blomst men leitet forsatt etter potte så fant jeg endelig OLIVEN TRE!!!! mini altså.  

Når jeg i går var i garnbutikken så tenkte jeg at jeg er vell som en unge i godte butikken men tror jeg er en unge i lekebutikken når vi er på hagesenteret! hehe Potten fikk jeg av svigermor en gang men den var akkurat litt liten så får se om jeg finner en passende en annen dag. 

Oliven tre var vell akkurat det kjøkkenet mitt manglet tenker jeg! hehe Og jeg ble så full av ny energi at jeg nemlig begynte å redekorere litt på kjøkkenet! Og nå tror jeg at jeg fant ut av hvordan jeg skal få det litt mer koselig kjøkken=) 

 Jeg har funnet ut at jeg skal ha kjøkkenet gående i jordfarger og rødt. Slik at det blir varmt og koselig! Litt italia følelse har jeg lyst på! Kunne tenkt meg en vinhylle og kanskje male kjøkkenskapene! Skifte knottene og få inn litt mer kos! Kjøkkenkos!  Men først får jeg vell legge fuge i mellom flisene? hehe
 Ellers så holder jeg på med å så litt av hvert, blomster og litt grønt og frukt!! Elsker tanken på å ha egen produserte grønnsaker! Og her spirer det! (dette er en hvit blomst som jeg ikke helt husker navnet på hehe)


Ha du noen gode tips til inspirasjon til kjøkken?? 


Ha en suuuuper påske!!


Klem fra Yvonne.

2 kommentarer:

 1. Oliventre er fine :)
  Hadde et...., men det døde...
  Håper du koser deg i påsken!


  carpe diem

  SvarSlett
 2. Hei høpp!!

  Så bra at det dukket opp et oliven tre...De er så lekre:)Vi fikk et stort oliventre i innflyttings gave,men det klarte jeg å ta livet av etter et halvt år:)Lykke til med ditt:)

  Takk for fine ord inne hos meg:)

  Nyt påsken med dine:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her