onsdag 11. april 2012

Kveldskos

Da er fantussen og storebror i seng og da kan mamsen strikke og Cesar være modell hehe. Jeg må jo si at alle disse rampestrekene er jo veldig sjarmerende! Tenk at en så liten gutt bare 1 1/2 år gammel gutt kan finne på så mye rart! Smarting!
Kveldskos for meg er rett og slett å strikke, være kreativ! Elsker det! Det gir meg en skikkelig god energi og jeg slapper skikkelig av!
Her er siste genser som er strikket, jeg har neste prosjekt godt innpå pinnene og det begynner å ta form! Har så mange idéer at jeg bobler over!! hehe Nei nå får jeg lufte lille gutt litt og så jobbe videre for tar det for lang tid med prosjektene så blir jeg helt oppgitt hehe *raring!!*  Men gøy med nye utfordringer og ting som jeg finner på selv uten oppskrifter og slikt. Men noe jeg har bestemt meg for å lære meg er å strikke fletter! Så får vell ta meg en tur til min søster å bli lært en dag =) heheHa en strålende kveld alle sammen!!


2 kommentarer:

 1. Gratulerer som vinner inne på Villa Greve :)

  SvarSlett
 2. så fint meg en hobby en kan kose seg med! jeg er håpløs på strikking, men er jo glad i å pusle med andre små hobbyprosjekter da...

  lykke til med flettestrikking!

  nyt kvelden

  klem

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her