torsdag 15. mars 2012

Knagger på kjøkkenet, endelig

 Vi har bodd her nå i snart 3 år (i mai) men vi har eid huset i 3 år nå. Og jeg har mast og mast på min mann om ikke han kan hjelpe meg med å henge opp noen knagger. Og det kunne jo han selvfølgelig! ....i morgen. Ikke det både han og jeg har jo gjort mye her i huset på de 3 årene da, med oppussing. Men nesten 3 år etter mitt mas begynte så kom spørsmålet mitt " duuu? tror du det at hvis jeg tar de magnet knaggene og tar superlim og limer de på skråget av kjøkkenet ( på siden av vasken)  at de vil henge fast da??"  så sier han "Ja, men hadde du ikke den brune knaggen som skulle opp da?" jeg bare smilte  "jo egentlig."  og da ble det knagg på meg gitt! ikke disse under de fikk bli på kjøleskapet.

Men denne knaggrekken! Fikk den til jul av en av mine flotte søstre. Veldig greit knaggrekke! store og gode kroker og får til og med til å henge hele forkle over. Det tøffe hjertet er laget av hun jeg fikk denne flotte knaggrekken av.
Ha en strålende dag dere! 
Her er det hosting og harking og det er så vidt stemmen kommer frem når jeg snakker så får vell spare på den stemmen jeg har hehe. 

Og tusen takk for alle de flotte kommentarene! 

Morgenklem fra Yvonne.

1 kommentar:

  1. Ble kjempe flott :-) god bedring med forkjølelsen <3
    klem fra anita

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her