mandag 26. mars 2012

God morgen!

Dette har vært litt av en helg altså! Først og fremst har været vært helt strålende! 
Fredag lærte Theo seg å sykle, vi jobbet litt ute i hagen og det ble jo sååå fint! Og såååå forandret! 
Lørdag ble det også jobbing ute videre fra fredagen og det ble jo bare så mye finere men er jo ikke helt ferdig da... dere skal få se bilde når jeg er kommet lengre med fin-pussen =)Så hadde vi jo besøk av mine foreldre og vi jobbet videre etter det. Mens Lennart og Theo kjørte for å handle lørdagsgodt så stod jeg å ordnet i min egen verden mens minstemann satt i vognen å spiste muffins hehe og vofsen tasset rundt. 

Søndag da var vi litt ute først så Theo fikk syklet litt noe han har gjort gjennom hele helgen=) veldig gøy å se at han liker det! Jeg er så stolt!! Så etter en stund dro vi ut for å gå på MCdonals med ungene hehe pleier jo aldri det men det var faktisk litt kjekt og ikke minst godt når man gjør det sånn av og til. Deretter dro vi på mester hagen for å se om de hadde et lite oliven tre men de hadde jo bare svææææære! så det ble ikke noe tre på meg gitt. Så vi får prøve oss på plantasjen tenker jeg.
I mellomtiden har jeg jo de påskeliljene fra hagen hihi

Men jeg fortvilte ikke for vi skulle nemlig på besøk til min niese Rosmari og hennes mann Per. Rosmari som er min niese er også like gammel som meg og vi har alltid bodd veldig nært og gått i samme klasse eller skole nesten hele livet. Så vi har vært som søsken, reist på sydenturer sammen som barn og ungdom og da vi var liten gikk vi ofte i samme klær. Som en tvillingsøster hehe Nå er hun så heldig at hun har en man som har en skjønn gutt som er 5mnd eldre enn Leon så de går godt sammen. Allikevel blir det ikke så ofte det passer seg å gå masse på besøk til folk i den travle hverdag når du må kjøre i 40 min for å komme dit... men det må vi jo bli flinkere til!


To små piker....

Ha en fin ny uke!! 

Nå er frokosten inntatt og vi er snart klare for dagen!

Klem fra Yvonne3 kommentarer:

 1. Hei høpp Yvonne!!

  Tusen takk for fine ord fra deg i dag:)

  Hørtes ut som en perfekt helg håper uken blir det samme for dere:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Helgen din hørtes bra ut :)

  Koselig bilde av de søte pikene *liker*

  I dag skinner solen og våren er virkelig i annmarsj, men jeg må dessverre holde meg innendørs, for er det noe som slår ut frøken fabelaktig, så er det pollen. Men jeg elsker våren for det

  Takk for alltid fine og gode ord inne hos meg, skjønne deg.

  Fabelaktig onsdag;)
  Stort smil & godklem

  Svar

  SvarSlett
 3. Så fine dere var her vennen <3
  Ja dere har opplevd masse gøyt sammen :-)
  Kos deg <3
  klem fra anita

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her