fredag 9. mars 2012

Bathroom

 Jeg er ikke noe "bad fan"  synes det er litt vanskelig å dille med badet da. hehe Men jeg prøver nå.
Så hvorfor ikke bare prøve seg på enda en stige men som skal ha en litt annen funksjon enn forrige da. Nemlig en holder for personlige hånduker. Enkelt og greit. Ja også til litt dilldall da. hihi 
 Disse hjertene har allerede fått plass men jeg tenker også på å anskaffe eller investere som jeg sier i noen lykter med sånn hank. 
 Som du kanskje så vidt ser så har jeg så vidt latt det være noen utsikkere igjen på greiene slik at jeg kan få hengt på noe dill og dall! VIKTIG.
Kan jo heller ikke unngå levende lys heller vet du  ;-)


Ha en super helg! 

Klem fra Yvonne.

6 kommentarer:

 1. Så stilig :-) Dette var ikke dumt nei;-)

  Klem fra Anita

  SvarSlett
 2. Kjempe koselig, veldig fin den stigen :)

  God kveld videre

  Klem cecilie :)

  SvarSlett
 3. Du er no flink til å pynte badet selv om du ikke liker det:)
  Ha en fin helg!
  klem

  SvarSlett
 4. Her er det mye artig. Heimelaga stige. Alt man kan lage av naturens materialer!! Strikke, det er noe jeg kan få til. Lapper. Mange :-) Mormor hadde sånne tepper på alle stolene. De gjorde det vel for å bevare setetrekket mot slitasje. Men jeg skal ha et STORT teppe. Men det er noen lapper igjen som må strikkes. Genialt å bruke garnrester. Men tror det blir bra tilslutt. Takk for kommentar, og god helg til deg og dine!! Signe

  SvarSlett
 5. Flott stige! Likte det litt røffe utseende, skikkelig treverk og bark. Og praktisk er den jo også! Har vurdert håndklestige selv, men jeg har én bekymring: Hvordan hindrer man at smågutter klatrer i den??

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her