mandag 20. februar 2012

Hverdagsunderholdning

Liten hund, stort bein hihi

 I dag har vi tatt det heeelt piano, ihvertfall noen av oss. hehe Leon hadde seg en lang lur i formiddag så da kunne jeg og Cesar sove litt på sofaen og. så da lå vi oss paddeflat på sofaen på med teppe over oss begge og satte radioen på lavt volum.herlig!  Så har far i huset gitt han et stort bein som han går rundt å bærer på .
 Etter en god lur skar jeg opp litt frukt som vi spiste alle fire. Mens jeg skar opp frukten så tittet jeg bort på et hus som holder på å bli bygd opp igjen etter at det brant ned. Foran huset er det er jorde og i dag høljer det! så jordet er en skikkelig myr. Så dere vet hvordan mannfolka snakker sånn om at de er de beste sjoførene? vell, det kjørte en bil ut på, satt fast, så kom det en annen mann for å "redde" han. Og han satt fast så måtte gravemaskinen komme å "redde" de begge hehe morsomt! hverdags underholdning hihi
 så har vi slappet av i dag da... i morgen skal eldste mann i barnehage og jeg og minsten skal gå litt tur. Men Cesar må øve seg litt på å være litt alene hjemme.
 Minste hjerteknuseren min <3
 Må si tusen takk til alle som har stemt. Til dere som ikke har fått det med dere så er han med i en bilde konkurransen som Fluffy Boutique har gående på facebook. Ønsker du å stemme så kan du trykke deg inn her og du stemmer ved å trykke liker på bildet hans.


Ha en fin dag da=)

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer! Jeg blir kjempe glad for alle sammen=)

*Klem fra Yvonne*

8 kommentarer:

 1. ;) så artige bilder!
  Å ha hund er mye kos og glede.

  SvarSlett
 2. Flotte bilder:) Er det en Griffon du har?

  SvarSlett
 3. For en kul hund :)

  Takk for fin kommentar hos meg :)
  Klem
  -Amalie

  SvarSlett
 4. Så søte bilder, dere har en artig og leken hund.
  Ønsker deg ei fin vinteruke! : )

  SvarSlett
 5. Så herlige bilder ,sitter her å smiler for meg selv når jeg ser på dem.Ha en flott dag

  SvarSlett
 6. Hei snuppa!

  Du må virkelig prøve Maki,det er helt rått:)

  Ja jeg shopper vettu:)Hi hi!!

  Nyt dagen:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 7. Hei Yvonne :)
  Tusen takk for så koselige kommentarer hos meg, så snill du er ღ Jeg har vært borte en stund fra bloggen og har nesten ikke vært på nett i den perioden, så det er veldig koselig at du skrev noen ord :) Superskjønne bilder av Leon ღ Masse fine innlegg nedover her hos deg, og fristende fastelavnsboller og nydelige smykker du viser… og service fra Perfect Home er bare rett og slett nydelig og delikat ღ - kunne godt tenke meg dette ja! Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og uke… Klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Dyr er rare! ;)
  Så morsomt at sønnen din også heter Leon! :)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her