søndag 19. februar 2012

Fastelaven!

 Da ble det boller på oss og i dag gitt!
Etter en kopp med kaffe i dag bestemte jeg meg for å bake litt jeg og sidene er jo fastelaven og da må det jo litt boller til. Siden jeg ikke hadde kjøpt inn noe kremfløte så måtte jeg improvisere litt og det gikk jo fint!

Av en eller annen grunn hadde jeg kakefyll med vanilje smak i hus så da ble det vanilje fyll med bringebær syltetøy i bollene. Kjempe godt!  Vesle gutt her er ikke så  glad i kulden ute så hans nye bestevenn blitt peisen og her ligger han om dagene. Ute er det snø og sol om en annen. 

Ha en fin fastelaven dere=)  nå skal vi slappe av resten av dagen og nyte varmen fra peisen sammen med ungene, mannen og Cesar.

Har du lyst til å stemme på Cesar i bilde konkurransen klikk inn her og trykk liker på bildet hans.


*Klem fra Yvonne* 

7 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅÅÅde bollene så gode ut:) vi har ikkee noe boller i dag.( :)=) men men ,, får heller komme til deg en dag å smake:)

  SvarSlett
 2. Så herlig Cesar er!:)Har vært inne og stemt på ham.Krysser fingrene for at han stikker av med seieren,det tror jeg det er store sjanser for at han gjør.Utrolig skjønn hund!:)

  SvarSlett
 3. Så deilige ut....nam <3 Du er så oppfinsom :-)
  Klem fra anita

  SvarSlett
 4. Bollene så kjempegode ut! Og for en skjønning foran peisen, der så det godt ut å ligge! Ha en fin ny uke:) Klem fra Silje.

  SvarSlett
 5. Her ble det dessverre ingen fastelavnsboller i dag, men med bursdagsfeiringene vi har hatt i det siste ble det vel mer enn full dose sukker på oss uansett ;) Ha en super ukestart! Klemmer

  SvarSlett
 6. Bollene dine så veldig gode ut.Og for en herlig liten skapning Cesar er,ikke vanskelig å forstå at han liker seg best foran peisen når det er kaldt.Og siden han var så herlig måtte jeg bare ta turen til Facebook å stemme på han.Lykke til i konkurransen,håper han vinner.
  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 7. I år ble det ikke boller, men jeg angrer litt når jeg ser dine....

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her