fredag 6. januar 2012

Samlingen min

Tenkte jeg skulle vise frem samlingen min =) hihi

 Jeg har en gammel "tante" som ikke egentlig er tanten min men kusinen til min far. En veldig snill og grei dame som alltid har vært som en tante. Hun samler på fingerbøller og som liten jente fikk jeg snusen i dette. Jeg husker jeg synets de var veldig søte der de stod i midten i sofaen der hun hadde en slags hylle mener jeg. Etter hvert så jeg ble voksen så fant jeg ut at jeg vill begynne å samle på disse små søte fingerbøllene. Først så tenkte jeg at jeg skulle kjøpe en fra hvert sted jeg besøkte, innland som utland. Men etterhvert så fikk familien snusen i dette og når de så en fingerbølle i turist butikker der de var på tur kjøpte de til meg og der etter begynte jeg å tenke som så at alle og en hver av fingerbøllene har jo hver sin historie.

 Etter årene har gått så har det blitt noen og jeg har hatt problemer med å plassere de. Men nå har de fått sin heders plass som er oppå sikringskaper som er plassert av en eller annen grunn i begynnelsen av trappen opp til loftet. 
 Her ser du fingerbøll (fra venstre) fra dyreparken som jeg kjøpte selv, så bjøneparken som min søster har kjøpt til meg, fra hundafossen, praha, merket, og en fra Norge hehe de har jeg kjøpt selv så er det vell to fra Hundafossen og den ene har jeg vell fått av en eller annen. den i tinn er vell fra en eller annens dåp kan jeg tenke meg eller noe sånt. men det kan vell ho mor svare på om hun leser dette. 
 Her ser du en fra Grand Canaria , Kypros, Kardemomme by og Egypt. Jeg synes alle er kjempe flotte og unike og jeg er veldig takknemlig for alle jeg har fått av mine nære og kjære og at jeg har fått lov til å oppleve så mange plasser fra min barndom til nå. 

Ellers så er jeg tom for garn til puffen så da er det nyttprosjekt på gang. Er ikke helt sikker på hva dette blir, det kunne nok blitt så mangt. men fargen passer veldig fint inn på kjøkkenet så skal ikke se bort i fra at det blir noe sånt. (trenger nye grytelapper) er litt lei de lilla nå hehe.

Takk for alle koselige kommentarer jeg får og tilbakemeldinger. 

Kommer litt knask og rask der=)

Ha en super dag!

Klem fra Yvonne.

5 kommentarer:

 1. kjempe flotte :-) At du samler på slike skal jeg huske når jeg er på reise:-)

  Klem fra Anita

  SvarSlett
 2. Å, så søte!! Herlig med nytt strikketøy også:-)
  Klem♥

  SvarSlett
 3. Gøy å samle på noe. Og koselig å ha en "tante" som kan inspirere =)

  SvarSlett
 4. Så utrolig sjarmerende samling :) Og gøy å ha minner fra steder man har vært ;)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Flott samling du har!! PS elsker garnet du skal bruke på gryteklutene dine!!! Litt stivt å strikke med men resultatet blir superbra! Stå på! Hilsen mariann

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her