søndag 8. januar 2012

Ny uke.

Ny uke nytt strikkearbeid. 
Har jeg dilla så har jeg veldig dilla! Nå er det dette mønsteret jeg har dilla på. Veldig gøy når man har to forskjellige farger men litt forvirrende når man har to make hehe. 
Grytelappene som jeg begynte å strikke på rekket jeg opp igjen og heklet de i stedet. Trengte noen nye og denne fargen passet perfekt! Mulig jeg pynter rundt med en hvit kant på de når jeg er litt lei de hehe =)
Det er drops garn jeg har brukt her. Bomull -Lin er det beige og det brune er Bomull. Helt herlig garn å jobbe med! Å fargene er jo sååå fine! skinner og greier. I dag skal jeg ut for å kjøpe en liten gave til min kjære som fyller år i dag sammen med ungene. (også se om jeg kan få snopt noe garn) ;)


I helgen ble det tid til litt omplanting av kaktusgjengen min så noen måtte stå som par mens andre fikk enebolig. Men uansett så synes jeg det er morro å se at de vokser. Kaktusen som er "mammaen" din disse to fikk jeg på barneskolen av lærerinnen. Hun kom en dag på skolen med en kasse full av kaktuser der alle i klassen fin hver sin. Det er noe jeg synes er utrolig kjekt å ha som et minne.

Det ble også tid til litt avslapping med te og blogg lesing. Jeg er veldig glad i te og synes det er veldig kjekt å prøve litt nye sorter. Bortsett fra å slappe av hadde vi besøk av min mor og far i helgen de fikk være med å spise hjemmelaget pizza hos oss. Etterpå var det siste rest av julekaker. da vi har en skikkelig kakemos. Minsten. Han spiste og spiste og kromlet hele stuen ut! så nå kvelden var over var det bare å finne kost og brett for å ta det verste og finne frem støvsugeren søndag morgen. hehe 

Dere må ha en fin dag alle sammen! Her begynte dagen kl 04 54! (er glad kaffen er til)
Håper du også har hatt en fin helg =)
Tusen takk for alle kommentarer veldig kjekt å få!

Klem fra Yvonne.2 kommentarer:

 1. Oiii - så tidlig du var på´n idag da - jammen godt at det finnes kaffe, spesielt om morgenen.
  Blir såå imponert over folk som rekker opp strikketøy og fortsetter, mister litt gnisten jeg da - desverre. Her må jeg bli bedre gitt.

  ønsker deg en flott mandag
  klem fra anita s

  SvarSlett
 2. Uff så tidlig du er oppe....stakkars deg, godt du har kaffe! Lappene dine blir kjempefine, morsomt med to farger også!! Kos deg med strikkingen. hilsen mariann

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her