onsdag 21. desember 2011

Hei på dere!

God morgen!
Takk for alle de koselige kommentarene jeg fikk i pepperkakehus-innlegget :) De varmer godt!  Nå er det ikke lenge igjen til julaften og vi er ikke ferdig med julegavene enda... vi har våre egne unger igjen. Men det skal nok gå bra=)  


Jeg hadde her en kreativ dag der jeg bare satt og lagde og lagde. hehe ganske gøy egentlig! tror i dag må bli en slik dag for jeg klarer så vidt å bevege meg i dag. Har nok litt med julegave-handlingen i går og at jeg kjørte buss... ja livet er ikke bare bare MEN det kunne vært så mye mye verre!  Nok om det. 

Her ser du noe av det jeg har laget, et sett grytelapper og en kjøkkenklut. (dilla!) 
Jeg lagde noen andre ting også og de kommer det blir av også=) For tiden holder jeg på med flere prosjekter og har nye i hodet. Det ene jeg holder på med er en puff og et av de jeg har i hodet er en lue til meg. Var på garnbutikk med min søster i går og vi har samme mani om jeg kan kalde det det, restegarn og nye prosjekter! Selv om jeg tenker som min bestefar sa, går deg alltid ferdig med en ting før du begynner på en annen. Ja, så begynner jeg på et annet før jeg er ferdig med det første. Jeg er altfor ivrig!

 Nå skal jeg og småtassene kose oss med fyr i peisen og titte ut på vinteren. Mor skal nye noen kommer kaffe mens ungene kan få gjøre det de vil. 

Jeg vil ønsker nye facebook følgere velkommen, ta en titt du og om du vil her .

Du må ha en strålende dag! 

Klem Yvonne.

3 kommentarer:

 1. Kjempe flotte:-) ja i dag er det deiligt å sitte inne. kaldt ute.
  Ha en flottings dag. klem fra anita

  SvarSlett
 2. Hei Yvonne!!

  Flotte ting du har kreert:)pepperkakehuset ble kjempe fint også:)

  Nyt julen med dine:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Utrolig koselig med hjemmelagede gaver, flink du er! Ja, for det er gaver???
  God jul og godt nytt år til deg og dine!
  Klem♥

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her