fredag 16. desember 2011

Den store bakedagen! Nå de siste dagene har vi bakt for den store gullmedalje. I går fant jeg ut av at vi skulle ha tomatsuppe til middag og hva er vell bedre enn nybakte rundstykker til? joda så når jeg hadde funnet frem kjøkkenmaskinen kom tanken, kakemenn.  Så da begynte jeg å finne frem oppskrifter og kom jo på at vi ikke hadde handlet noe særlig på en stund så vi var tom for melk!!? Men jeg var pålogget facebook og min søster Anita googlet kakemenn mens jeg begynte å ringt til min andre søster som er flink å bake om jeg kunne bruke fløte. Ja for fløte har jo man i kjøleskapet og IKKE melk? hehe merkelig nok.  Men men, det ordnet seg Anita fant en oppskrift   med vann isteden for melk. Så da fikk jeg enda ett "problem" hva med fløten som står her på disken i litermålet? joda da ble det fløtekarameller!Han jeg skulle bake med (Theo) han var ferdig etter å ha trykket ut 5 kakemenn så da ble resten mitt. 
Så nå skal vi kose oss med helge pizza, idol-finale og kakemenn i kveld =) 

Når dette er sagt så kan jeg fortelle at litt av grunnen til at jeg har lyst til å bruke så mye tid på kjøkkenet er at min mann har brukt litt av sin tid på kjøkkenet =) se flisene under her hihih jeg er bare SÅ glad! Husker du de gusje brune flisene? Nå mangler det bare litt fuging så er det så fint så fint! 

Ønsker du å vite kakemann oppskriften så ta en titt på facebook siden min her  . Der kommer det oppskrifter på både det ene og det andre etterhvert=) 

Tusen takk for alle koselige kommentarer fra alle! Veldig kjekt å lese!
Ha en super helg!

Klem fra Yvonne.

3 kommentarer:

 1. Som dere har stått på, koselige fredagsysler!!
  Ha en fin helg også!
  Klem♥

  SvarSlett
 2. Koselig adventsstemning hos deg med baking.
  Ønsker deg ei super førjulshelg! Klem : )

  SvarSlett
 3. Hej Yvonne :) Kul att du hittade min blogg också :) Din blogg är väldigt fin och kreativ! Ha det gott!
  Kram / Emilia

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her