torsdag 9. juni 2011

Hverdags minner

Her om dagene når jeg holder på å kjede meg på det verste og ikke har noe særlig inspirasjon til hekling så tar jeg meg en liten tur på loftet hehe vi holder nemlig på å rydde litt der, sortere ting og tang. og det er vell meg som har mest skrot der oppe. Så denne lille TV benken hadde vi på loftet med hobby ting i men nå skal det bli loft stue og kontor der oppe på sikt og da må det ryddes og kastes og ordnes på sikt.

Så jeg fikk denne tv-benken ned i gangen og fant en duk min mormor hadde brodert i sin tid og samlet sammen noen ting så det ble litt hjemme koselig:)
På bilder er det min mor, katten har min mor fått av sin gode venninne som jeg har vært så heldig å få lov til å ha. Hjertene er det min søster som har laget.
Oppi skuffen passet det bra med noe av sengetøyet vårt så jeg slipper å løpe opp og ned trappene for å finne frem sengetøy
I hyllen skal jeg ha album jeg har ønsket meg en bokhylle eller noe som jeg kan ha album i for jeg liker å ha minnene tilgjengelig slik at det er litt å se i dem. Det hadde min mor når jeg var liten og jeg elsket å sitte å se i gamle album fra fjellersmauet i Bergen og pappas turer i Vietnam. Apropos gode minner så fant jeg et postkort pappa hadde sent meg når han jobbet i Afrika :) fikk nesten lyst til å henge det på kjøleskapet hehe:)


Nå i dag tenker jeg vi tar det max med ro jeg koser meg med kaffe og musikk fra Bruno Mars mens ungene slapper av med rolig lek.


Ha en super dag!!!

1 kommentar:

  1. Så koselig det ble i kroken:-)
    Og veldig praktisk med litt ekstra oppbevaring.

    Ønsker deg en riktig god helg!

    Klem

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her