lørdag 19. mars 2011

Vår tegn =)

Hei og hopp =)
Nå den siste uken har jeg vært mye ute i hagen å jobbet så det har ikke blitt mye tid til blogging... med hagearbeid på dagen og hekling på kvelden så sover jeg godt om natten:) hehe Å det har jo vært så deilig vær her på vestlandet!



I utkanten av hagen har vi en steingard som skiller tomten fra gammelt av og det er det ett lite hus som er midt i steingarden jeg synes det er så sjarmerende!! og som du ser på bildet er det en klatreplante på muren der. vell, denne klatre planen har ikke vært stelt på minst 6år så den dekte hele skigarden og dette lille huset.som jeg da bestemte meg for å klippe bort dette minte meg om tornerose der hekken vokste i 100 år! eheheh
Når dere ser denne hvite planten som heter strandvindelen tenker dere sikkert oi den var jo fin. men skal du ha denne kan du ikke ha annet enn den den vikler seg inn i alt! andre blomster, trær strå, og busker! ja alt du har i hagen!! Hvis du plukker de og sette de i vase så lukker bare blomsten deg... så det er ikke noe vits.

Vi har løk blomst over alt i hagen og her spirer påskeliljen inni mellom steinhellene ved det lille huset :) koselig!


Ha en fin helg! Nå skal det slappes av i morgen er det en ny dag ute i hagen:) med prosjektet mitt:)

4 kommentarer:

  1. Å, så koselig med vårblomster! Her er det nok litt for mye snø ennå. Men de er nok ikke så langt unna :)

    SvarSlett
  2. Så utrolig sjarmerende lite hus!! :-) Løkblomster er såå koselig, jeg må få tak i snøklokker jeg og, det må en gammel hage ha! ;-) Ønsker deg en super uke med sol!! KLEM

    SvarSlett
  3. Oj så flitte snøklokker. Så langt de var kommet. Har ikke sett dem her enda, men snøen har nettopp forsvunnet.....nå må jeg ut og lete : )

    SvarSlett
  4. Nydelige vårlige bilder:) klem fra storesøster:)

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her