tirsdag 15. februar 2011

tøflus

Jeg fant ut at jeg skulle lage tøfler til minsten... og det viste seg at å gjøre flere ting på en gang var ikke så enkelt hehe så når jeg skulle montere tøflere sydde jeg feil tre to ganger så til slutt hadde jeg 3 par tøfler hehe




Måtte prøve å ta bilder en del ganger ja.. hehe liker å sparke denne gutten:)




Velentins dag:)
Eldste gutten skulle lage valentinskort og det ble litt av hvert her er noe av det til en av hans venninner:) oppi posen tok jeg et hjemmelaget pannebond:)


Ha en fin kveld! her er det full rulle:) med oppussing og barneaktivitetetr og planlegging av hage til sommeren...

2 kommentarer:

  1. Heisan vennen og takk for koselig kommentar. Ser ikke ut som du er så verst med pinnene du heller. Kjempeflotte tøfler :) Morro med selvlaget.
    :) Susanne

    SvarSlett
  2. Hei Yvonne!!

    Herlig tøffluser du har laget,er nok ikke lett å få en liten gutt på 4 mnd til å ikke sparke med beina he he!!

    Her bare venter vi på den nye babyen,minstemann er bare 2 år,så jeg vet ikke hvor mye han skjønner!!Han tar på magen å sier baby,men at den snart kommer er ikke lett for han å skjønne.

    Han får nok sjokk og kommer til å bli sjalu med en gang,men det får vi ta når det kommer,har prøvd å forberede han på det,men det er ikke enkelt:)Dette vet vel du alt om:)

    Ha en fin dag!!

    Klemmer fra Linda:)
    Ja den boksen har en nydelig farge,er så glad i den,fikk den av min mor.Ser flere i blogglandia har en større en som står mel på,den skulle jeg gjerne hatt:)

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her