søndag 5. desember 2010

Andre søndag i advent...


Da er det andre søndag i advent og litt og litt mer pynt kommer frem i heimen... til og med snøen har kommet litt frem i dag. Storebror håper på mer snø så man kan lage snømann og ake... men Pamina håper på at sol og sommer... vell tror nok det er heller storebror enn Pamina som får ønskene oppfylt akkurat nå. Det har vært så kaldt nå i det siste at Pamina ikke har villet gå så lange turer. Litt synd for jeg synes det er så koslig å gå å se på naturen når alt er så frossent.. men Tassen vår større og eldre hund synes været er helt topp!



Prosjektet jeg holder på med om dagene (utenom husarbeid) hehe er lappeteppe. siden det er så kaldt i gulvet så tenkte jeg at jeg skulle lage ett leketappe til minsten i gråe lapper og hekle en knall blå kant rundt. teppet er langt i fra ferdig men det vokser no:)



Litt julepynt må til! her har vi min julenisse matruska:) jeg digger han! han er i tradisjonelle farger og tradisjonelt rund :P hehe

men men vi får vell komme oss litt ut så både storebror og hunder kan få leke seg litt i den lillesnøen som er :-)

Ha en strålende søndag alle mann :-)

3 kommentarer:

  1. Så koseligt du har pyntet og for en skjønn hund.
    Lille jenta mi har så lyst på en, så jeg viste henne bilde av deres. "En sånn er det mamma jeg vil ha til jul"."Akkurat sånn".
    Vi får se med akkurat det.
    Ha en fin Søndag:o)

    SvarSlett
  2. Heisan du. Koselige bilder, og sååå skjønn hund :)
    Kos deg i adventstida.
    Klæm Susanne

    SvarSlett
  3. Så koselige julebilder her hos deg:)
    Og hunden din var kjempesøt, akkurat passe stor:)

    Håper du nyter adventstiden:)

    Klem Lise

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her