fredag 26. november 2010

Ny kortholder i heimen

Min ny kortholder

Som min mann sa, noen har bilder på veggene mens andre har greiner på veggene jaja.. hehe

Jeg fant ut at jeg skulle gjøre noe i dag som jeg har tenkt på lenge, så i ettermiddag var det ut i garasjen for å finne hagesaksen og klippe ned en grein. og vips var den kommet på veggen.


Jeg synes dette treet er så tøft!
Men husker aldri hva dette treet heter.... noen som vet?

Og har var lillebrors fødselskort kommet på plass og de skal få henge helt til julekortene kommer:-) Jeg synes greinen var så tøff i seg selv at jeg synes det går an ta ha den hentende uten kort eller bilder også:-)

Ha en super helg!

4 kommentarer:

 1. Den ble utrolig flott :)
  fin disse krølletrærne:) ha en flott kreativ uke videre:)

  SvarSlett
 2. Trollhassel eller noe slik er det ikke det treet heter? De er ivertfall kjempe fine, og var kjempe lurt og henge kort i dem. =) Ble vedlig stilfuldt =)

  Ha en super helg.

  SvarSlett
 3. Så smart! Kjempe-dekorativt og flott:)

  Ha en fortsatt fin adventshelg!!

  Klem klem
  ANETTE

  SvarSlett
 4. Hei. Takk for kommentarer!! Veldig hyggelige, hver og en! For en kvist. Trollhassel? Elsker dem. Min skal straks opp :-)Akkurat landet fra en fantastisk Københavntur. Inspirasjon, ferie og besøk hos Muuto, Kähler og Hay. OG premiere på Tornerose baletten!Det var rått det! Nysne og isbelagtegater rammet byen. Noe de egentlig KUN har til jul. Flotte showrooms og danske fargerike personligheter har satt sine spor!! Nå er advent for døren. Løper ned i boden imorgen. ADVENT MÅ I HUS! Hilsen Signe

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her