onsdag 10. november 2010

Kos i stuen

Her fyres det i stuen...
Både i stuen og kjellerstuen, fotball på tven så da blir kjellerstuen tatt i bruk til fotballtitting:) Mens jeg og minsten på 25 dager koser oss med csi og special victims unit.



ellers er det julehandling dagene i morspermisjonen går til for tiden... så da er det kunn to julegaver igjen og det er deilig å tenke på! meeeeeeeeeeen til neste år skal jeg begynne tiiidlig! ja det sa jeg i fjor og... men hadde det i tankene i januar faktisk for da var jeg i praha men på den mnd jeg var der så klarte jeg ikke å handle en eneste julegave! haha

Før i kveld lå jeg pluteslig merke til å min mann og bilen var borte. Og etter en stund så kom han inn stuedøren med BLOMST!



Jeg synes bare den var så fin! og potten ikke minst! den søteste!

ellers så holder jeg på med lappeteppe i grått og jeg tenker å lage en lyse blå kant rundt... vi får se:) må få stappet det mumitrollet snart og! Herregud kor treig eg e! Innen julaften skal det gjøres! stakkart guttebass som venter på dette mumitrollet... hehe har helt glemt hele mimi her...

Ha en fin kveld videre!
Og takk for fine kommentarer og gratulasjoner :-D

1 kommentar:

  1. Heisan du. Så flink du er som har fått unna julegavene. Jeg har ennå mestparten igjen. Og du så heldig du var som fikk så flott blomster - med potte. Nydelig.
    Ønsker deg en trivelig helg.
    Klæm Susanne

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her