fredag 3. september 2010

Lykketre og heimelaga kos :-)


Jeg måtte finne på noe nytt i det tomme vinduet til den ventende storebroren. Så hvorfor ikke lage noe han selv kan være med på?
Glasset greinene står i har har han malt selv på juleverksted i fjor desember når vi bakte julekaker og malte på glass i sammen med store og små venner:-) veldig koslig! og håper det kan gjentaes i år.
Greinene fant vi i hagen sammen og de blå hjertene er fra Hilde Heimdals nettbutikk ellers har gutten fått perlet litt i dag og han hang sine verk på treet med stolthet!
Gleder meg til jul når vi kan lage nisser og henge på!

Inspirasjonen til lykketreet fikk jeg hos Helena som har bloggen Gul hverdag.


Lillebrors fremtidige kos...
Litt sånn "jeg kjeder meg" strikking og vips ble det en kaninkos:-)
Ikke helt fornøyd med med nesen til kaninen men e da heimalaga so e da heimalaga... hehe Ansiktet ble sydd sent i går kveld så det er vell derfor det ble som det ble... tenkte etterpå at kanskje anisktet også skulle vært grønt?

I går kveld lagde jeg nøtteknekk (hadde aldri lagd eller hørt om det før men leste oppskriften i lev landlig) men det var altså 200gram hasselnøtter ( men det hadde ikke jeg så brukte mandler), 30gram margarin, 100gram sukker og 1 dl honning. det ble ganske godt! først smeltet jeg smøret og så tok jeg sukker og honning oppi kjelen og lot sdet smelte sammen og til slutt blandet jeg det med nøttene og så skulle til avkjøles på bakepapir i kjøleskap. er syntes det var kanskje litt mye honning for min smakt men godt. Mens guttungen og samboeren likte det veldig godt! Men de er jo honning elskere da...

4 kommentarer:

  1. Så koselig blogg du har! :-) Tusen takk for koselig kommentar hos meg! Ha en fin helg! Klem

    SvarSlett
  2. Hei og takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Ser du har en LIverpoolfan i hus..:-)

    SvarSlett
  3. Du så stilig tre han fikk:-) Og kjempe søt strikke-koseklut. Lakken er veldig glad i sin koseklut som er strikket, må ha den med overalt;-)

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her