tirsdag 21. september 2010

Grytekluter til advent.


Da er det ikke mange ukene igjen til advent og de går fort! Ihvertfall her i huset...

Jeg har derfor begynt å tenke på julegaver og adventforberedelser.... Har mange planer for de 4 ukene advent så like greit å gjøre seg klar... men litt advent-farger på kjøkkenet må til:-) disse gryteklutene bli nok sikkert en gave eller julegave... en av de ekstragavene mine hehe vi får se:) Disse gryteklutene har jeg strikket... med en oppskift en eller annen har på bloggen sin her, husker ikke hvem det var... men den som har logge den ut vet det nokk selv og jeg takker for det for det for de var kjempe gøy å strikke og så gode de ble!! Tror ikke man skal brenne seg med de nei :o)

Ellers tenkte jeg å hekle små nisseluer, sjal og kanskje votter til juleverksteds nissene:-)

Men før jul kommer jo Halloween... ja det er jo noen som feirer det... i fjor så fikk vi faktisk noen unger på døren... heldigvis så hadde min kjære vært ute å reist akkurat da. Så vi hadde litt torbelone i kjøkkenskapet. Skal si ungene ble fornøyd da;-) Etter Halloween kommer Dias de los mouertos ikke det at vi er latin amerikanere men tenkte jeg skulle lage pan de los muertos i år hvis jeg finner igjen oppskriften da hehe jeg er veldig interessert i latin amerikansk kultur og språk... så skal ikke se bort i fra at det kommer ett lite innlegg om det i begynnelsen av november:)

Nei nå får jeg og guten komme oss ut i høstværet... ta med en kopp te og finne frem en hagestol til meg og sykkel med hjelm til vesle tusselussen :-)

Ha en stårlende høst dag!!

5 kommentarer:

 1. Så artig da!!
  Du er så kreativ Yvonne!!
  Det liker jeg godt!! :D

  Håper dere hadde en fin dag!!

  SvarSlett
 2. Lekkert og flotte gaver:)

  Oioioi 15 dager igjen ser jeg her..Hvordan er formen`?

  Klemmer:)

  SvarSlett
 3. Oj, vad du är kreativ! Jag har knappt hunnit "plocka" bort sommaren!=))

  Kram Camilla

  SvarSlett
 4. ÅÅÅ jeg er så spent... nå nærmer det seg jo veldig terminen!!! Du er så flink å hekle!! Råstilig mummi!! Ha en super dag!!

  SvarSlett
 5. De er festet med magneter :-)
  Festet dem selv jeg med superlim. Men bruk gjerne enten borrelåstape eller dobbelsidig tape. ha en superduper helg. nice blogg. kommer tilbake!! signe

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her