tirsdag 31. august 2010

Litt blogging i de travle dager....

Nå begynner dagene å bli litt for travle... men hvis jeg ikke har noe å gjøre på så går jeg på veggene løs. Etter en helg med mye mas og fjas med både det ene og det andre så fant vi ut at vi skulle ta en lettvindt middag på søndagen og det gjorde vi rett i.Vi dro inn til Mathopen pizzaria, der min søsters kjæreste driver pizzaria. Jeg viste at han kan kunsten å lage god mat men hadde aldri smakt kebaben hans så søndagsmiddagen vår var kebab med biff til oss voksene og pizza til til duttelutten:) å! den kebaben var god!! jeg må innrømme at jeg liker egentlig ikke kebab men jeg hadde hørt fra min søster og andre at kebaben hans var så god så jeg tenkte hvorfor ikke prøve... Så for dere som bor i Bergens området så er det verd ett besøk der altså:-)

Når vi kom hjem senere den kvelden og etter å ha vært litt på besøk hos andre venner og familie så tenkte jeg ja, nå skal jeg jammen sitte meg ned og kose meg med litt Tv-titting, cola, strikking og levende lys plutselig stod hele telyset i flammer! Min første reaksjon uten å tenke meg om var å prøve å blåse ut flammene. Da blåste jo jeg telyset ut av telysholderen og ned på bordet og jeg tenkte "nei bordet mitt!" så jeg tok telyset med hendene og det var ganske varmt altså (ikke til å anbefale) da var flammen så liten at jeg fikk blåst den ut til slutt... ja bordet fikk svimerke men men skal aldri mer kjøpe telys hos black design mer.

Her er syndebukken

Jeg fikk heldigvis skyldt fingrene mine under vann lenge og etterpå tok jeg på mary kay sin bivoks som jeg har hørt skulle være så god for brannsår og sånn... og det hjalp! ingen blemmer eller noen ting huden ble litt hard og jeg kjenner det er litt ømt men ellers så går det fint. Kan heldigvis bruke pekefingeren og tommelen som ble utsatt hehe

Ellers så har vi vært litt rundt om kring i dag.. ordnet litt med baby ting og gardin ting. har nettopp kjøpt oss gardiner til stuen (etter å ha bodd 1,5 år i huset). Disse gardinene måtte legges opp så da ble de sendt ut til ho mor som har litt erfaring med gardiner:-) Jeg har så og si null sy erfaring så jeg turde ikke å begynne på noe slikt pluss at jeg ikke har noen symaskin (ennå) hehe.

Nå skal jeg nyte dagen videre med bretting av babyklær og litt klesvask. Men først skal jeg drikke litt te og se på naboene som flytter inn bordenfor i gaten. :-)

Ha en fin dag!

6 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg har pleid å kjøpe stoffargen på renseriet på Lagunen, men så fant jeg den på fargehandelen på Sletten shoppingsenter hvor den var en god del billigere. Tipper du finner den hos de fleste fargehandlere. Hvis du velger et annet merke, så pass på at det er pulverfarge, og ikke flytende farge. Den blir så lett skjoldete. Lykke til!

  Klem

  SvarSlett
 2. Heisan du.
  Hørtes godt ut med kebab, men blir nok litt langt å kjøre. Kjedelig at du brente både fingrene og stuebordet...
  :) Susanne

  SvarSlett
 3. Huff...ekkelt når telys tar fyr altså!! Bra det gikk så bra som det gjorde da:)

  Ønsker deg en finfin dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 4. Hei!
  Tusen takk for mange koselige kommentarer inne hos meg! Kjempeflott blogg du har, likte godt de møblene du viser under her. Kommer nok innom her flere ganger og sniker;-)
  Du er heldig som kan strikke og hekle. Skulle gjerne hatt litt av det talentet der!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Så kjekt at du stakk innom bloggen min, og at du likte loftet. Jeg elsker det, og det blir flittig brukt. Kjekt å få nye lesere. henger meg på din blogg!!!

  SvarSlett
 6. Hei hei :)))

  Takk for kommentar inne hos mej :)) Så koselig da....bloggen din er kjempeflott , flotte møbler viser du oxså , men trist med fingrene dine da , har opplevd en gang att ett telys flammet opp hjemme...

  Ha en riktig fin kveld ♥

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her