onsdag 7. juli 2010

En fornøyd gutt=)


Så ble jeg ferdig med den lille lille puffen hehe... jeg delte ett gammel putetrekk og brukte den ene delen til å fylle skomgummi som vi hadde igjen etter å ha lagd nye puter til båten:) Gutten min ble veldig fornøyd med den lille puffen men jeg ser på den som en erfaring rikere og det er ikke bare bare å kjøpe andre typer garn når mønstre hehe men jeg prøver igjen... denne gangen gjør jeg alt dobbelt opp så får jeg se om det blir en større puff av det:) Oppskrift finnes på Pikcles sine sider:)

En veldig hjelpsom gutt jeg har og det trenger jeg etter som at jeg har bekkenløsning. I dag spurte jeg han om han kunne ta noen kjøkkenkluter ned på vaskerommet og legge de i skitnetøyet, og det kunne han. Faktisk så satte han prist på det, sa han hehe ett lite gullkorn om mornigen=)

Ha en fin dag!!

5 kommentarer:

 1. Det var en fin liten puff =) Tror mange ganger det er lett å undervurdere barnas ønske om å være til nytte. Det bygger jo egentlig opp selvfølelsen deres og vi lærer dem å vise omsorg for andre ved å la dem hjelpe til. Tror det er veldig bra at også barn får små oppgaver i hjemmet som er tilpasset deres alder og evner. Det var en skikkelig solstråle av en pjokk du har =)

  SvarSlett
 2. Så fin liten puff, og er det ikke deilig å ha slik en ivrig liten hjelper da?
  Fint bilde av en nydelig gutt.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 3. Takk for koselige kommentarer hos meg, og hyggelig at du likte skiltene =) Siden jeg jobber som billedkunstner har jeg en del utstyr på atelieet mitt som jeg ofte bruker når jeg lager ting og tang. Jeg har blandt annet en stor maskin som kan trykke på lerret, og den bruker jeg til skiltene. Ha en kjempefin kveld videre!!

  SvarSlett
 4. KJEMPEFLOTT PUFF:)
  der ser du det er bare å prøve seg fram ,det neste du strikker er fletter og hullmønster:)
  skjønne lille gutt til tante:)

  SvarSlett
 5. så fin den er. Gullgutten til tante er sååå flink:-)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her