Her kommer oppskriften!
Du må ha:
Pitabrød, tomat, paprika, svinekjøttdeig, majones, malt nellik, malt ingefær, salt, pepper, basilikum, paprikapulver, en halv charlottløk, en form for dressing ( jeg brukte fransk dressing pose fra knorr og naturell yoghurt og litt melange til steking.
Først blandet jeg kjøttdeig, en ts nellik, en ts ingefær, en ss majones, salt, pepper, basilikum og paprika pulver kan en veldige litt selv i mengde. Hakk opp en halv charlottløk. Bland alt sammen. Lag små pølser av deigen. Og stek i melange.
La kjøttet kjøle seg litt ned før du skjerer det opp på lang siden. Varm opp pitabrødene. Og skjer opp paprika og tomat. Smør dressingen på innsiden av pitabrødene og dander kjøtt og grønnsaker inni pitabrødene og nyt!
Først blandet jeg kjøttdeig, en ts nellik, en ts ingefær, en ss majones, salt, pepper, basilikum og paprika pulver kan en veldige litt selv i mengde. Hakk opp en halv charlottløk. Bland alt sammen. Lag små pølser av deigen. Og stek i melange.
La kjøttet kjøle seg litt ned før du skjerer det opp på lang siden. Varm opp pitabrødene. Og skjer opp paprika og tomat. Smør dressingen på innsiden av pitabrødene og dander kjøtt og grønnsaker inni pitabrødene og nyt!
Ønsker dere en fin dag!
Ser godt ut jenta min, du er flink. klem Mamma.
SvarSlettser kjempe deiligt ut :-)
SvarSlettKlem fra anita