tirsdag 22. oktober 2013

Høst middag

Litt høstkos i dette regneværet må til! 

Her kommer oppskriften!

Du må ha: 
Pitabrød, tomat, paprika, svinekjøttdeig, majones, malt nellik, malt ingefær, salt, pepper, basilikum, paprikapulver, en halv  charlottløk, en form for dressing ( jeg brukte fransk dressing pose fra knorr og naturell yoghurt og litt melange til steking.
Først blandet jeg kjøttdeig, en ts nellik, en ts ingefær, en ss majones, salt, pepper, basilikum og paprika pulver kan en veldige litt selv i mengde. Hakk opp en halv charlottløk. Bland alt sammen. Lag små pølser av deigen. Og stek i melange. 
La kjøttet kjøle seg litt ned før du skjerer det opp på lang siden. Varm opp pitabrødene. Og skjer opp paprika og tomat. Smør dressingen på innsiden av pitabrødene og dander kjøtt og grønnsaker inni pitabrødene og nyt!
Ønsker dere en fin dag!

2 kommentarer:

  1. Ser godt ut jenta min, du er flink. klem Mamma.

    SvarSlett
  2. ser kjempe deiligt ut :-)
    Klem fra anita

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her