tirsdag 18. juni 2013

Mitt gamle skatoll

Det vil si jeg aner ikke hvor gammelt det er. For alt jeg vet så kan det være ganske nytt bare malt tusen ganger og at det ikke er blitt fart fint med Hehe 

Jeg var og er veldig usikker på hva jeg skal finne på med dette. Har så mange ideer og det går bare i ball. Så jeg tenkte bedre å bare ta møbelet inn i varmen og stæsje det litt opp!!!
Se hvilke farger som faktisk passer! ( mangler bare en champagne flaske bak glassene her Hehe hadde passet inn det!!!) 
Møbelet har vært mange farger tydeligvis! Lilla (åpenbart og forsatt), grønn og rød. Liker egentlig veldig godt rød fargen da! Men har tenkt på å male den brun eller bare pusse den litt slik at den blir enda mer slitt og litt mindre lilla. Men som i et tips jeg fikk det er jo sommer og lilla er en fin sommer farge da!Egentlig er jeg fornøyd med å bare få mer oppvavaringsplass jeg da! Men men den blir vell forandret annenhver uke til jeg blir fornøyd tenker jeg Hehe :) 

Ønsker alle en fin sommerdag!!!

Klem fra Yvonne!

6 kommentarer:

 1. Et veldig fint møbel du har fått tak i der :)
  Jeg er ingen ekspert men det ser gammelt ut!
  Hvis du bestemmer deg for å pusse det ned til alle malingslagene, så kan det bli veldig kult! gjorde det på en kommode malt i fem lag, digger den fremdeles :)
  KLem

  SvarSlett
 2. Hei hei. For et knallfint møbel og fargen er råkul. Du får heller male det til vinteren om du blir lei. Møbelet er nok ikke nytt nei. Fra handtakene å dømme er det trolig fra 40-50tallet. Jeg er ingen ekspert, men har holdt på med mye møbler. Det kan sikkert være eldre også, men slike håndttak kom i den tiden.
  Du får kose deg med sommervarmen. Her er endelig litt sol igjen.
  Hei hopp

  SvarSlett
 3. Så fint møbel! Synes det var et godt forslag å pusse ned, det kan nok bli veldig fint! Men blir sikkert bra uansett hva du velger å gjøre, et fint utgangspunkt!! :-) Ha en fin sommerdag!! KLEM

  SvarSlett
 4. Stilig møbel! Moro å fikse på gamle sjeler ;-) Jeg samler på gamle stoler. Har bare en foreløpig, men jeg vil ha fler. Hihi. Håper dagen din blir fin. Klem fra Monica.

  SvarSlett
 5. Heisann,så koslige spor det legg igjen hos meg:)
  Blir glad for kvar einaste ein!
  Så koslig kommode du hadde her,liker møbler med sjel.
  Fine helg til deg:)
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 6. Åj, for et herlig skatoll! Nydelig farge! Og gyngehesten i innlegget over var skjønn. Så heldig dere var som fikk den. :)

  Ønser deg en fin ny uke! :)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her