tirsdag 16. april 2013

Mine inspirasjonskilder.

Jeg, som de fleste av dere er hele tiden ute etter ny inspirasjon og gjerne nye inspirasjons kilder. Jeg finner jo selvfølgelig mye inspirasjon hos mine lesere og andre bloggere. Men noe jeg vet vi har til feller å hente inspirasjon er fra blader og magasiner. Jeg som mange andre har eller har hatt abonnementer på blad slik at de kommer i posten. Jeg vet det er som julaften for små barn den dagen i måneden ditt interiør blad kommer i posten! Da er det bare sette seg godt til rette i sofahjørnet og teppe på beina og ikke minst en deilig kopp te eller kaffe så er vi der! Da kan roen senke seg!

Men etter hvert så får jo man flere kilder å hente inpirasjonen fra. Jeg har hatt i fele år hatt opp til flere abonnement på forskjellige blader fra forskjellige firma. Men så oppdaget jeg noe lurt. www.bladkongen.no har mange pakkeløsninger for slike som meg som ikke bare kan ta et ,hehe. Og som meg som elsker å strikke og hekle så er jo det topp å kunne få en pakkeløsning på det som måtte interessere meg og mine.  Ja for noe jeg oppdaget også inne på nettsiden der var at de hadde noe for både mor, far og barn.
Nå skal jeg nyyyyte en deilig kopp med te og kose meg med bladet mitt Bo bygg og bolig. Hente litt inspirasjon til sommer prosjektet vårt *Smile*

Ønsker alle som titter innom en strålende fin dag!

Klemmer fra Yvonne.

3 kommentarer:

 1. Strålende dag ønskes tilbake)

  SvarSlett
 2. ha en flott dag <3

  klem fra anita

  SvarSlett
 3. Det er kjempekos med ro til å sitte ned mye rykende ferskt blad og en kopp kaffe...sjer litt for sjelden bare!
  Klem♥

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her